ΑΕΚ

Πόθος ο Αραούχο, αρέσει ο Ταβάρες

Πόθος ο Αραούχο, αρέσει ο Ταβάρες

Η έλευση νέου προπονητή στη Λας Πάλμας περιπλέκει το μέλλον του Σέρχιο Αραούχο στην ισπανική ομάδα κι αφήνει ελπίδες στην ΑΕΚ, η οποία εξετάζει και την περίπτωση του Ζούλιο Ταβάρες ως εναλλακτική.

Η διοίκηση της Λας Πάλμας έκανε την έκπληξη κι από εκεί που όλοι περίμεναν την ανακοίνωση του Ρομπέρτο ντε Τζέρμπι, η "ουνιόν" προσέλαβε τον Μανόλο Μάρκεθ (μέχρι πρότινος προπονητή της Λας Πάλμας Β') ως νέο τεχνικό της.

Σε περίπτωση που αναλάμβανε ο Ιταλός, η επιστροφή του Αραούχο στην ΑΕΚ θα ήταν... σχεδόν όνειρο θερινής νυκτός, καθώς ήθελε να τον δει στην προετοιμασία για να τον αξιολογήσει από κοντά.

Με τον Μάρκεθ, η κατάσταση του "Τσίνο" περιπλέκεται. Ο νέος τεχνικός της "ουνιόν" δεν θέλει μεγάλο ρόστερ και η παρουσία των Καλέρι, Μπόατενγκ, Μπενίτο και Εξπόσιτο επαναφέρουν την αβεβαιότητα όσον αφορά στο μέλλον του Αργεντινού επιθετικού.

Αυτό, κάνει τρόπω τινά πιο εύκολα τα πράγματα για την ΑΕΚ, η οποία ποτέ δεν έχει κρύψει ότι η επιστροφή του Αραούχο είναι ο μεγάλος της πόθος.

Από εκεί και πέρα, στην Ένωση εξετάζουν εναλλακτικές. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, "Sportday", η περίπτωση του 28χρονου επιθετικού της Ντιζόν από το Πράσινο Ακρωτήρι, Ζούλιο Ταβάρες, προτάθηκε στην ΑΕΚ και προξένησε μόνο θετικές εντυπώσεις.

Υπήρξαν επαφές με την πλευρά του Αφρικανού, ενώ η γαλλική ομάδα αξιώνει το ποσό του 1.000.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει. Οι "κιτρινόμαυροι" από την πλευρά τους θα ήταν διατεθειμένοι να μπουν σε συζητήσεις εάν η γαλλική ομάδα "έπεφτε" περίπου στα... μισά.

Ο Ζούλιο Ταβάρες γεννήθηκε στο Ταραφάλ ντε Σάο Νικολάου του Πράσινου Ακρωτηρίου και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Μοντρεάλ. Το 2008 πήγε στη Γαλλία για λογαριασμό της Μπουρ-Περονά κι από το 2012 ανήκει στην Ντιζόν. Την περυσινή σεζόν πέτυχε 9 γκολ σε 35 εμφανίσεις με τους "μουστάρ" στη πρώτη κατηγορία της Γαλλίας (Ligue 1).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ