ΑΕΚ

Πόσο λαβωμένη στον "τελικό";

Πόσο λαβωμένη στον "τελικό";
INTIME SPORTS

Σοβαρός είναι ο κίνδυνος να αγωνιστεί η ΑΕΚ χωρίς τους Ντακόλ και Μπαρμπόζα στο καθοριστικό ματς για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ δεδομένη είναι η απουσία του Κορδέρο.

Στις 8 του ερχόμενου Ιανουαρίου, η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ατρόμητο, ματς που μοιάζει με πρόωρο τελικό για την Ένωση και τις μεγαλεπήβολες βλέψεις στον συγκεκριμένο θεσμό.

Ωστόσο οι συνεχείς αναποδιές με τους τραυματισμούς ποδοσφαιριστών οι οποίοι είναι σημαντικοί και καθοριστικοί (ο καθένας στον τομέα του), προκαλούν ερωτήματα σχετικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει η ΑΕΚ στον συγκεκριμένο αγώνα και με δεδομένο ότι δύσκολα νέο μέλος θα προστεθεί σε αυτήν από τη στιγμή που η Ένωση δεν δείχνει να βιάζεται στις μεταγραφικές επιδιώξεις της.

Εκτός εάν αναγκαστεί να το κάνει τώρα που διαπιστώνεται ότι ο Κορδέρο θα μείνει εκτός αγώνων ως τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Οι 3+2 τραυματίες

Ο Ισπανός είναι βέβαιο λοιπόν ότι θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο οποίος θέλει επίσης θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ ώστε να βρεθεί στην επόμενη φάση του θεσμού και η ποιότητά του, ασφαλώς και του επιτρέπει να ελπίζει ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Ο Μπαρμπόζα θα δώσει μάχη με το χρόνο για να προλάβει το συγκεκριμένο ματς καθώς υπολογίζεται ότι θα έχει συνέλθει πλήρως από την κάκωση μηνίσκου μερικές ημέρες πριν από τη διεξαγωγή του αγώνα. Κατά πόσο όμως θα είναι έτοιμος να ανταποκριθεί ως βασικός στις ανάγκες μίας τόσο απαιτητικής αναμέτρησης έχοντας 2-3 φουλ προπονήσεις στα πόδια του; Ο Δέλλας δεν είναι προπονητής που ρισκάρει...

Τέλος, ο Βραζιλιάνος Ντακόλ, θα πρέπει να έχει αναρρώσει από τη θλάση στο δικέφαλο την οποία υπέστη, το αργότερο ως το τέλος του τρέχοντος έτους. Ωστόσο στη γενικότερη αντιμετώπιση των θλάσεων υπάρχει δυστοκία στην Ένωση τελευταία, ειδικά αν κρίνει κανείς από την περίπτωση Σοϊλέδη ο οποίος δεν έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα της Ένωσης. Για να μην πιάσουμε την περυσινή ιστορία με τον Τσουμάγκα...

Εκτός του Σοϊλέδη πρόβλημα αντιμετωπίζει τελευταία και ο Μιχάλης Μπακάκης ο οποίος επίσης χρειάζεται ειδική μεταχείριση για να μην εξελιχθεί η περίπτωσή του σε κάτι χειρότερο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ