ΑΕΚ

Πορτογάλος στόπερ της Εστορίλ για τη ΑΕΚ

Πορτογάλος στόπερ της Εστορίλ για τη ΑΕΚ
Γιοάν Ταβάρες

Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Άλεξ Μπαρτόλο επέστρεψαν με γεμάτο μπλοκάκι από το ταξίδι τους στο εξωτερικό, όμως παράλληλα ξεκίνησαν και επαφές με Πορτογάλο στόπερ που ενδιαφέρει την ΑΕΚ. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Με το μπλοκάκι τους γεμάτο από ονόματα προς τσεκάρισμα, είχαν ταξιδέψει το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Πορτογαλία ο τεχνικός διευθυντής και ο υπεύθυνος του τμήματος σκάουτερ της ΑΕΚ. Όμως στην κορυφή της λίστας του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και του Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, ήταν το όνομα του Γιοάν Ταβάρες ( γεννημένος στην Γαλλία με Πορτογαλικό διαβατήριο).

Και μπορεί οι άνθρωποι της ΑΕΚ να μην είχαν την ευκαιρία να δουν εν δράσει τον 28χρονο Γάλλο στόπερ, καθώς στο ματς της Εστορίλ που παρακολούθησαν, ο παίκτης ήταν τιμωρημένος. Ωστόσο ο λόγος που ταξίδεψαν στην Πορτογαλία, δεν ήταν να παρακολουθήσουν εκ του σύνεγγυς των Ταβάρες, αλλά να συναντηθούν μαζί του (και με τον μάνατζερ του) και να του καταθέσουν επίσημη πρόταση. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει σε δημοσίευμα της, η πορτογαλική εφημερίδα «Record».

«Ο Γιόχαν συναντήθηκε με την ΑΕΚ» είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο « ο Μιλοβάνοβιτς με τον Ντε Μπαρτόλο, συναντήθηκαν με τον 28χρονο αμυντικό και του κατέθεσαν συγκεκριμένη πρόταση. Και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή η πρόταση ικανοποίησε τον Ταβάρες, αλλά ζήτησε μερικές μέρες προθεσμία για να απαντήσει».

Εκείνο που βγαίνει από την πλευρά της ΑΕΚ, είναι πως η υπόθεση δεν είναι τόσο πολύ προχωρημένη, όσο υποστηρίζουν οι Πορτογάλοι. Όμως δεν κρύβουν πως ο Ταβάρες είναι πολύ ψηλά στην μεταγραφική τους λίστα για το κέντρο της άμυνας. Πρόκειται για έναν παίκτη που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και «κουβαλά» γεμάτες σεζόν στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Μάλιστα σύμφωνα με τους Πορτογάλους, αποτέλεσε πέρυσι μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού με εισήγηση του Μάρκο Σίλβα, όμως δεν προέκυψε συμφωνία με την Εστορίλ, καθώς οι οικονομικές απαιτήσεις ήταν υψηλές.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ