ΑΕΚ

Πόνσε: "Μην ανησυχούν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, πλέον είμαι εδώ"

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΕΖΕΚΙΕΛ ΠΟΝΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΕΖΕΚΙΕΛ ΠΟΝΣΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Εζεκιέλ Πόνσε με δηλώσεις του μετά την υπογραφή στο συμβόλαιο του με την ΑΕΚ δήλωσε χαρούμενος για την μεταγραφή του στην πρωταθλήτρια Ελλάδας και τόνισε πως ξέρει όλα όσα πρέπει για τον μεγάλο σύλλογο στον οποίο θα αγωνιστεί.

Αρκετά αισιόδοξος για την παρουσία του στην ΑΕΚ δήλωσε ο Εζέκιελ Πόνσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του. Ο Αργεντινός στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα των "κιτρινόμαυρων" έστειλε το μήνυμα του στους φιλάθλους της ομάδας λέγοντας ότι δεν θα πρέπει να ανησυχούν από τη στιγμή που υπέγραψε.

Ο Πόνσε αναφέρθηκε στον μεγάλο στόχο της ΑΕΚ που είναι η παρουσία της ομάδας στο Champions League και τόνισε πως όλα όσα πρέπει να ξέρει για τη νέα του ομάδα τα έμαθε χωρίς να χρειαστεί να ρωτήσει κάποιον συμπατριώτη του.

Ο νεαρός επιθετικός υποστήριξε:

«Το μήνυμα που στέλνω στους φιλάθλους της ΑΕΚ είναι ότι πλέον δεν έχουν τον παραμικρό λόγο να ανησυχούν για την καθυστέρηση που υπήρξε στην ολοκλήρωση της μεταγραφής μου. Βρίσκομαι εδώ, είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, ήθελα να έρθω εδώ και έχω ήδη εντυπωσιαστεί με την ποιότητα των ανθρώπων που συνάντησα αλλά και με την οργάνωση και το επίπεδο του club απ’ όσα έχω προλάβει να δω.

Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, που είναι πρωταθλήτρια στη χώρα της και αυτό αυξάνει τις απαιτήσεις όλων μας. Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι, να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο και να πετύχουμε ακόμα περισσότερα πράγματα τη νέα σεζόν. Δεν βλέπω την ώρα να ενταχθώ στην ομάδα, να ξεκινήσω προπονήσεις και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Περιμένουμε όλοι με αγωνία την κλήρωση της ερχόμενης Δευτέρας, για να μάθουμε τον αντίπαλό μας και να προσπαθήσουμε για τον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από τη συμμετοχή μας στους ομίλους του Champions League.

Δεν χρειάστηκε καν να μιλήσω με άλλους συμπατριώτες μου που έχουν φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, έχω μαζέψει μόνος μου τις πληροφορίες που θα ήθελα και –πιστέψτε με- γνωρίζω πολύ καλά σε πόσο μεγάλο σύλλογο έχω έρθει για να συνεχίσω την καριέρα μου».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ