ΑΕΚ

Πονάει ο Αλμέιδα, "πονάει" η ΑΕΚ

Πονάει ο Αλμέιδα, "πονάει" η ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σήμερα (19/9) θα φανεί το μέγεθος της ζημιάς στη μέση του Πορτογάλου φορ της ΑΕΚ, Ούγκο Αλμέιδα και το διάστημα της απουσίας του από την αγωνιστική δράση.

Η αλήθεια είναι πως το Σαββατοκύριακο που πέρασε, δεν ήταν και το καλύτερο για τους (καθαρόαιμους) φορ της ΑΕΚ. Ο ένας (λέγε με Αραβίδη) άναψε "φωτιές" στην ομάδα με αινιγματική ανάρτηση στο Facebook. Και ο άλλος (λέγε με Αλμέιδα) φόρτωσε με αγωνία τους ανθρώπους της ΑΕΚ, λόγω του νέου τραυματισμού του στη μέση.

Βεβαίως ο Πορτογάλος φορ άθελά του έβαλε τον "πονοκέφαλο" στον Κετσπάγια. Άλλωστε, ο πρώτος που ήταν "σκασμένος", ήταν ο ίδιος ο Αλμέιδα. Αφόρητα πονούσε στη μέση ο Πορτογάλος φορ, όμως εκείνο που σκεφτόταν, ήταν το διάστημα που αυτό το πρόβλημα, θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης.

Η σημερινή (19/9) μέρα είναι κρίσιμη για τον Αλμέιδα. Ο Πορτογάλος θα κάνει μια σειρά από εξετάσεων στη μέση, για να φανεί και το μέγεθος της ζημιάς αλλά και ο χρόνος που θα χρειαστεί για την αποθεραπεία ή τουλάχιστον θα γίνει μια πρώτη εκτίμηση. Στο μυαλό και του παίκτη και των ανθρώπων της ΑΕΚ, είναι περισσότερο το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, το οποίο απέχει πλέον περίπου δυο εβδομάδες.

Άλλωστε έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, ακόμα και αν τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις στη μέση του Αλμέιδα είναι τα θετικότερα δυνατά, ο παίκτης δύσκολα θα μπορέσει να παίξει στο κυριακάτικο (25/9) ματς με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ. Ο ορίζοντας πλέον για τον Πορτογάλο, είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο πρώτα μένει να φανεί, τι θα δείξουν οι εξετάσεις και η ακτινογραφία που θα κάνει σήμερα ο Αλμέιδα.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Θα κληθεί για εξηγήσεις ο Αραβίδης
Αινιγματική ανάρτηση από Αραβίδη
Έτσι έγινε φορ ο Μπακασέτας
Βλέπεις μπροστά, όταν νικάς
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ