ΑΕΚ

Πολυθεσίτες οι δυο πρώτοι σκόρερ της ΑΕΚ

Πολυθεσίτες οι δυο πρώτοι σκόρερ της ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Στον πίνακα των σκόρερ της φετινής ΑΕΚ, προηγούνται δυο παίκτες που έχουν παίξει σε περισσότερες από μια θέσεις. Ο λόγος για τους Μπουονανότε και Αραβίδη και το Sport24.gr αναλύει.

Θεωρητικά τις περισσότερες πιθανότητες για να βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ μιας ομάδας, τις έχει ο σέντερ φορ. Άλλωστε αυτή είναι η δουλειά του. Στην φετινή ΑΕΚ όμως, η πράξη απέχει πολύ από την θεωρία.

Την κούρσα των σκόρερ της ομάδας, οδηγούν δυο ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει σχεδόν σ’ όλες τις θέσεις της επίθεσης. Μάλιστα ο ένας εξ αυτών, δεν έχει αγωνιστεί ούτε μια φορά ως σέντερ φορ.

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε έχει πετύχει συνολικά επτά γκολ μέχρι τώρα στη σεζόν και είναι ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ. Και έχει αγωνιστεί ως δεξί εξτρέμ και ως επιτελικός μέσος στα σχήματα του Δέλλα και ως αριστερός εξτρέμ επί Πογέτ.

Από τα συνολικά επτά γκολ, ο Αργεντινός έχει πετύχει τα πέντε στο πρωτάθλημα. Και εκεί μοιράζεται την πρώτη θέση των σκόρερ της ΑΕΚ με τον Χρήστο Αραβίδη, που επίσης έχει σκοράρει πέντε φορές.

Μάλιστα ο "Άραβας" έχει παίξει και ως σέντερ φορ και ως αριστερό εξτρέμ, με τον Δέλλα προπονητή, αλλά και ως μοναδικός φορ και ως παρτενέρ του Τζεμπούρ με τον Πογέτ. Ως δίδυμο με τον Αλγερινό, ο Αραβίδης βρήκε δίχτυα δυο φορές, για πρώτη φορά φέτος. Εκτός από τα πέντε γκολ στο πρωτάθλημα, ο διεθνής επιθετικός έχει και ένα στο Κύπελλο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ