ΑΕΚ

"Πολύ κοντά στην ΑΕΚ ο Λιβάγια"

Croatias's Marko Livaja, front, and Chile's Mario Larenas, background, challenge for the ball during the Under-20 World Cup round of 16 soccer match between Croatia and Chile in Bursa, Turkey, Wednesday, July 3, 2013. (AP Photo/Gero Breloer)
Croatias's Marko Livaja, front, and Chile's Mario Larenas, background, challenge for the ball during the Under-20 World Cup round of 16 soccer match between Croatia and Chile in Bursa, Turkey, Wednesday, July 3, 2013. (AP Photo/Gero Breloer) AP

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Marca", η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάρκο Λιβάγια απ' την Λας Πάλμας. Τι αναφέρει για την περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο.

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει η υπόθεση της μεταγραφής του Μάρκο Λιβάγια στην ΑΕΚ, αν λάβουμε υπόψιν το δημοσίευμα της " Marca", το οποίο αναφέρει πως ο Κροάτης επιθετικός βρίσκονται πολύ κοντά στους "κιτρινόμαυρους".

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας αναφέρει πως, παρότι πρώτος στόχος της Ένωσης είναι ο Σέρχιο Αραούχο, η περίπτωση του Λιβάγια είναι πιο εύκολη, αφού ο 23χρονος στράικερ δεν βρίσκεται στα πλάνα του νέου προπονητή της ομάδας, Ρομπέρτο ντε Τζέρμπι, εν αντιθέσει με τον Αργεντινό.

"Πολύ κοντά στην ΑΕΚ ο Λιβάγια"

Παράλληλα, η "Marca" υποστηρίζει πως η επικείμενη μεταγραφή του Λιβάγια στην ΑΕΚ, με τη μορφή δανεισμού, θα βοηθήσει σημαντικά και την Λας Πάλμας σε περίπτωση που θελήσει να τον πουλήσει το επόμενο καλοκαίρι, αφού η συμμετοχή της Ένωσης στο Champions League αποτελεί δέλεαρ.

Τη φετινή σεζόν ο Κροάτης επιθετικός σημείωσε εφτά γκολ, ενώ μοίρασε και τρεις ασίστ σε 26 παιχνίδια σ' όλες τις διοργανώσεις με την ισπανική ομάδα, αλλά ο οξύθυμος χαρακτήρας του (δέχθηκε 12 κίτρινες κάρτες) βάζει εμπόδια στην καριέρα του.

Photo Credits: AP Photo/Gero Breloer

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ