ΑΕΚ

Πογέτ: "Θα χρειαστείτε όλοι"

Πογέτ: "Θα χρειαστείτε όλοι"
Πογέτ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ στο επόμενο διάστημα θα δώσει μαζεμένα παιχνίδια και ο Γκουστάβο Πογέτ ζήτησε συγκέντρωση από τους παίκτες του, καθώς όλοι θα χρειαστούν για να βγει αποτελεσματικά το βαρύ πρόγραμμα.

Το κλίμα στα Σπάτα ήδη είχε φτιάξει από την Τρίτη (12/3). Αφενός διότι η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες απέναντι στον Πανιώνιο και αφετέρου διότι υπήρχε η αίσθηση πως το κύπελλο θα ξεκινήσει και πάλι.

Μέσα στην μέρα χθες επιβεβαιώθηκε και την Τετάρτη (13/4) ήταν το βασικό θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια. Και φυσικά ήταν κάτι που όλοι ήθελαν. Με πρώτο τον Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος πάντως μάζεψε τους ποδοσφαιριστές του και τους ζήτησε να είναι άπαντες ετοιμοπόλεμοι.

Κάτι που πολλές φορές κατά το παρελθόν έχει ζητήσει, αλλά τώρα είναι η ανάγκη πιο επιτακτική από κάθε άλλη στιγμή στην φετινή σεζόν, καθώς η ΑΕΚ θα χρειαστεί να δώσει μαζεμένα κρίσιμα ματς.

"Οι περισσότεροι το έχετε ήδη μάθει, πως το Κύπελλο μάλλον θα ξεκινήσει ξανά. Είναι κάτι που όλοι μας το είχαμε στην άκρη του μυαλού μας, όμως τώρα φαίνεται πως θα γίνει. Αυτό σημαίνει πως έχουμε άλλον ένα στόχο, ξανά μπροστά μας.

Είναι δύσκολο το πρόγραμμα που μας περιμένει, καθώς έχουμε πολλά και δύσκολα παιχνίδια, σε μικρό χρονικό διάστημα. Και θα χρειαστείτε όλοι.

Σας το είχα πει και το προηγούμενο διάστημα αυτό και τώρα το έχουμε μπροστά μας. Θέλω να είστε όλοι σας συγκεντρωμένοι, γιατί ανά πάσα ώρα στιγμή θα κληθείτε να βοηθήσετε.

Και θέλω να είστε έτοιμοι για αυτό. Έχουμε δυσκολίες μπροστά μας, όμως εφόσον έχουμε το μυαλό μας στους στόχους μας, θα τα καταφέρουμε" ήταν τα λόγια του Πογέτ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ