ΑΕΚ

Πογέτ: "Θα δείτε την ΑΕΚ μετά τη διακοπή"

Πογέτ: "Θα δείτε την ΑΕΚ μετά τη διακοπή"
Πογέτ INTIME SPORTS

Εντελώς διαφορετική θα παρουσιαστεί η ΑΕΚ μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον Γκουστάβο Πογέτ. Ο τεχνικός της "Ένωσης" ρωτήθηκε μετά την ήττα από τον Αστέρα και για τη μη χρησιμοποίηση του Ράφικ Τζεμπούρ.

Αρχικά ο Ουρουγουανός προπονητής της ΑΕΚ είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα στο ΟΑΚΑ με τον Αστέρα : "Σήμερα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε. Έχω μάθει πολλά πράγματα για τους παίκτες. Μετά την αποβολή, όταν έγινε... περίπλοκη η κατάσταση στο παιχνίδι, η ομάδα προσαρμόστηκε πάρα πολύ καλά σε αυτά που τους ζήτησα στο ημίχρονο. Αν μία από τις αντεπιθέσεις μας έβγαινε στο δεύτερο ημίχρονο τώρα θα μιλούσαμε για διαφορετικά πράγματα. Δυστυχώς, συνέβη στο τελευταίο λεπτό αυτό που συνέβη. Πονάει, αλλά μας δίνει περισσότερη δύναμη να συνεχίσουμε στη συνέχεια".

-Πώς κρίνετε την ενέργεια του Βάργκας; Θα υπάρξουν κυρώσεις; Και ένα σχόλιο για το τελευταίο 20λεπτο μετά τις αλλαγές;

"Σε σχέση με την αποβολή θα το κανονίσουμε εσωτερικά, οπότε δεν μπορούμε να σας δώσουμε πληροφορίες. Ειδικά μετά τις δυο πρώτες αλλαγές, αν ο Μάνταλος έδινε μία καλή πάσα στον Μπουονανότε, και μπορούσαμε να σκοράραμε, πιστεύω δεν θα υπήρχε αυτή η ερώτηση".

-Και με έντεκα παίκτες η ΑΕΚ δεν είχε καλή απόδοση...

"Ήδη σας έχω πει, τη δική μου ομάδα θα αρχίσετε να τη βλέπετε μετά τη διακοπή. Το είχα πει και πριν το παιχνίδι και δεν πρόκειται να το αλλάξω τώρα. Θέλω να έχει χρόνο ο ποδοσφαιριστής στις πληροφορίες που θα του δώσουμε".

-Σε τι κατάσταση ήταν ο Τζιμπούρ και γιατί δεν μπήκε στο ματς;

"Ο Τζιμπούρ ήταν έτοιμος για μία ειδική περίπτωση. Αν παίζαμε 11 εναντίον 11. Όχι για να παίξουμε με αντεπιθέσεις".

-Είναι έτοιμος δηλαδή;

"Θα μπορούσε να παίξει για 20 λεπτά, αν ήμασταν μέσα στην περιοχή του αντιπάλου".

* Με κάκωση στο δεξιό δικέφαλο ολοκλήρωσε το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ο Αλάιν Μπαρόχα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ