ΑΕΚ

Πογέτ: "Όταν θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό…"

Πογέτ: "Όταν θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό…"
Πογέτ INTIME SPORTS

Για την αγωνιστική πρόοδο της ΑΕΚ, αλλά ακόμα και για το αυριανό (2/12) ματς κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό, ο Γκας Πογέτ έβαλε στην κουβέντα τον Ολυμπιακό.

Ο στόχος που είχε ο Γκας Πογέτ από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, ήταν να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές του να κατανοήσουν και να εφαρμόσουν το αγωνιστικό του μοντέλο. Παράλληλα όμως, ο Ουρουγουανός τεχνικός θέλει να βλέπει την ομάδα να προχωρά με νίκες. Να είναι μια ομάδα ανταγωνιστική.

Και γι αυτό και ο Πογέτ ξεκαθάρισε πως η πρόοδος της ΑΕΚ περνά και μέσα από την εικόνα που δείχνει μέσα στο γήπεδο, αλλά και από την… «καταδίωξη» του Ολυμπιακού. Μάλιστα ο Ουρουγουανός έθεσε ήδη ως κριτήριο προόδου, το ντέρμπι του δευτέρου γύρου στο ΟΑΚΑ. Ενώ ο Πογέτ μίλησε και για το «ξεκαθάρισμα» του ρόστερ, αλλά ζήτησε και από τους παίκτες του να αντιμετωπίσουν το αυριανό (2/12) ματς κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό, σαν να παίζουν ντέρμπι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πογέτ:

«Η πρόοδος εξαρτάται από τους παίκτες που παίζουν και όσο παίζουν καταλαβαίνουν καλύτερα αυτά που τους ζητάω. Και όσον αφορά το θέμα της οργάνωσης μέσα στο γήπεδο, τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα και αρχίζουμε και συνεννοούμαστε πολύ καλύτερα».

Για το «ξεκαθάρισμα» του ρόστερ: «Ο τρόπος που δουλεύω εγώ, είναι πως μιλάω πρώτα εγώ με τον ποδοσφαιριστή. Και πιστεύω πως δεν θα περάσουν περισσότερες από μια ή δυο εβδομάδες, που οι παίκτες θα είναι ενήμεροι για τις προθέσεις μου και μετά θα μιλήσουν με την διοίκηση».

Για την πορεία της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα: «Η ιδέα είναι βλέποντας που βρισκόμαστε και που είναι ο Ολυμπιακός, να είμαστε όσο το δυνατόν πιο κοντά στον Ολυμπιακό. Το πρωτάθλημα δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, θα περιμένουμε να έχει κάποιες απώλειες ο Ολυμπιακός. Εμείς θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να κερδίζουμε. Είμαι ρεαλιστής. Και δυστυχώς για εμάς βλέπω πως σε κάθε παιχνίδι, ο Ολυμπιακός δείχνει δυνατός και παίρνει τους βαθμούς. Όταν έρθει το ματς που θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό εντός έδρας θα δούμε πόσο θα έχουμε βελτιωθεί».

Για το ματς κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό: «Δεν θέλω να μιλήσω με κλισέ φράσεις. Θα ήθελα να δω από τους παίκτες μου να αντιδράσουν με τον ίδιο τρόπο, όπως και αν παίζαμε με τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν πράγματα που ζητάμε από τους παίκτες στο γήπεδο, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Και αυτό θέλουμε να δούμε».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ