ΑΕΚ

Πογέτ: «Να περιμένουμε για τον Ιανουάριο»

Πογέτ: «Να περιμένουμε για τον Ιανουάριο»
INTIME SPORTS

Για το ματς, για τη νίκη, για το σύστημα αλλά και για τον Τζεμπούρ και τον Μπακάκη, ο Γκας Πογέτ είπε πολλά. Για τις εισηγήσεις του για μεταγραφές κράτησε τα χαρτιά του κλειστά

Γενικώς ο Γκας Πογέτ μπορεί να μιλάει με τις ώρες για ποδόσφαιρο. Πολύ περισσότερο όταν είναι ικανοποιημένος από τη νίκη και από την εικόνα της ομάδας του. Γι αυτό και μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε για το ματς, για το νέο σχήμα, για την συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του, για τις αλλαγές που έγιναν, για τον Τζεμπούρ, ακόμα και για τον Μπακάκη. Όμως όταν η κουβέντα πήγε στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, κράτησε τα χαρτιά του κλειστά.

«Έπρεπε να έχουμε υπομονή στο ματς. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα μας περίμενε πίσω και ότι θα περίμενε την αντεπίθεση. Σε αυτά τα ματς πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να σκοράρεις γρήγορα. Νομίζω ότι αν είχαμε σκοράρει πιο νωρίς, θα είχαμε μεγαλύτερο σκορ. Χωρίς αμφιβολία, αξίζαμε να κερδίζουμε και στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε. Ήθελα να δω την συγκέντρωση μας, είναι ένα από τα στοιχεία που ζητάω. Για να το καταφέρεις αυτό, δεν πρέπει να αφήσεις τον αντίπαλο να κάνει ευκαιρίες, έκανε μόνο 1-2. Ίσως αυτό που χρειαζόμαστε είναι το τελείωμα με τέτοιους αντιπάλους για να σκοράρουμε στην πρώτη ευκαιρία».

Θέλετε την ΑΕΚ της πειθαρχίας ή της έμπνευσης;
«Νομίζω ότι είναι θέμα ισορροπίας. Οι παίκτες να κρατούν τις θέσεις τους και κάποιοι άλλοι να έχουν ελευθερία. Θέλω να δω και την ομάδα με αντίπαλο που δεν θα μας περιμένει. Προσαρμοζόμαστε σε κάθε αντίπαλο. Ο κόσμος σκέφτεται ότι είχε εύκολο ματς ο Μπαρόχα. Αλλά είναι δύσκολο στην πραγματικότητα. Θα χρειαστεί να κάνει μία ενέργεια και σε μία φάση, σε μια βαθιά μπαλιά βγήκε. Έδειξε ότι ήταν συγκεντρωμένος. Θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε».

Θα κάνετε αλλαγές με Πανελευσινιακό και ποιο είναι το πλάνο των μεταγραφών;
«Για την Τετάρτη 4-5 παίκτες πρέπει να παίξουν. Για τον Ιανουάριο πρέπει να περιμένουμε».

Για τους δυο παίκτες που μπήκαν αλλαγή το σχόλιο σας;
«Ο ένας έκανε την πάσα, ο άλλος γκολ. Όλα καλά. Το βασικό για μένα είναι αυτοί που παίζουν να με βάζουν σε δύσκολη θέση να επιλέγω. Και σήμερα μου δημιούργησαν πρόβλημα. Είναι καλό για την ομάδα, όχι για κάποιους που ήταν βασικοί μάλλον».

Ο Τζεμπούρ είναι έτοιμος για 90 λεπτά;
«Πιστεύω πως όχι. Θα το δούμε την Τετάρτη».

Γιατί άργησε το πρώτο γκολ;
«Νομίζω ότι φταίει και η καλή οργάνωση του Παναιτωλικού, αλλά και εμείς κάναμε φάσεις. Ευθύνονται και οι δύο».

Γιατί δεν έπαιξε έστω πέντε λεπτά ο Μπακάκης;
«Ίσως δεν ξέρετε ότι ο Άρθο δεν ήταν καλά. Σχεδόν δεν μπορούσε να παίξει.Ο Μπακάκης έρχεται από μεγάλο τραυματισμό. Είναι σε καλή κατάσταση, του λέω να αρπάξει την ευκαιρία όταν του δοθεί».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ