ΑΕΚ

Πογέτ: "Να ηρεμήσουμε όλοι"

Πογέτ: "Να ηρεμήσουμε όλοι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γκουστάβο Πογέτ ρίχνει τους τόνους μετά την ήττα στο Αγρίνιο και επιδιώκει σωματική και πνευματική αποφόρτιση και του ίδιου και των ποδοσφαιριστών του. Διαβάστε αναλυτικά.

Η αλήθεια είναι πως το ματς με τον Παναιτωλικό δεν έφερε μόνο ήττα για την ΑΕΚ , αλλά προκάλεσε και με πρωτοφανή ένταση. Είναι χαρακτηριστικό πως ανάλογο ξέσπασμα σαν αυτό που έκανε ο Γκουστάβο Πογέτ στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα του παιχνιδιού και για το οποίο διαβάσατε στο Sport24.gr , δεν έχουν ξαναδεί οι ποδοσφαιριστές του.

Ενώ γενικώς υπήρχε και μια τεταμένη ατμόσφαιρα. Πιθανότατα απόρροια όχι μόνο του κακού αποτελέσματος, αλλά και της κούρασης. Σωματικής και πνευματικής. Γι αυτό και πρώτο μέλημα του Πογέτ, πριν καν βάλει τους παίκτες του σε διαδικασία ανασύνταξης, είναι μια γενική αποφόρτιση.

Ήδη από την προπόνηση της Δευτέρας, ο Ουρουγουανός τεχνικός ήθελε να ρίξει τους τόνους. Και δεν έκανε καμία αναφορά σ’ όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.Υπό άλλες συνθήκες και ίσως ένας άλλος προπονητής, μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα, να «έκοβε» κάποιες από τις τρεις μέρες ρεπό που έχει προγραμματίσει για το τέλος της εβδομάδας. Ίσως και όλες. Ως τιμωρία.

Όμως κάτι τέτοιο δεν πέρασε από το μυαλό του Πογέτ, καθώς ξέρει καλύτερα από τον καθένα, πως οι ποδοσφαιριστές του έχουν ανάγκη αυτό το τριήμερο ρεπό (τελευταία προπόνηση 24/3 και επόμενη 28/3) όσο τίποτε άλλο και όσο ποτέ άλλοτε. Δεδομένα υπάρχει κούραση σωματική. Υπάρχει και πνευματική.

Μάλιστα ο Ουρουγουανός τεχνικός θέλει από τους παίκτες του πρώτα να «καθαρίσουν» το μυαλό τους και μετά να ξεκουράσουν τα πόδια τους, σ’ αυτό το ρεπό. Ακόμα και ο ίδιος ο Πογέτ, έχει ανάγκη από μια αποφόρτιση. Και με καθαρό μυαλό όλοι, να ξεκινήσουν την διαδικασία ανασύνταξης.

Στην Ισπανία ο Ντε Μπαρτόλο

Στο μεταξύ ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ΑΕΚ, αναχωρεί για αποστολή… κατασκοπίας στην Ισπανία. Μην πάει το μυαλό σας σε κάποιον μεταγραφικό στόχο από την Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ο Άλεξ Ντε Μπαρτόλο θα παρακολουθήσει μια σειρά από διεθνή τουρνουά που γίνονται αυτή την εποχή στην ιβηρική χερσόνησο, προκειμένου να εντοπίσει και ίσως και να «ψαρέψει» κάποια «λαβράκια» σε νεαρή ηλικία. Πάντως δεν αποκλείεται να συνδυάσει αυτό το ταξίδι, με κάποιες επαφές, ενόψει καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ