ΑΕΚ

Πογέτ: "Μου άρεσε αυτό που είδα, έχουμε δουλειά"

Πογέτ: "Μου άρεσε αυτό που είδα, έχουμε δουλειά"
INTIME SPORTS

Χαμογελαστός εμφανίστηκε μετά την λήξη του ντέρμπι ο Γκουστάβο Πογέτ. Το γεγονός πως στο ντεμπούτο του η ΑΕΚ έφυγε αήττητη από ντέρμπι γι πρώτη φορά φέτος, ήταν σημαντικό.

Χαμογελαστός εμφανίστηκε μετά την λήξη του ντέρμπι ο Γκουστάβο Πογέτ. Το γεγονός πως στο ντεμπούτο του η ΑΕΚ έφυγε αήττητη από ντέρμπι γι πρώτη φορά φέτος, ήταν σημαντικό. Ωστόσο για τον Ουρουγουανό τεχνικό το πιο σημαντικό, ήταν πως πολλά απ' όσα είδε από τους παίκτες του, του άρεσαν. Ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για αλλαγή του συστήματος μέσα από την δουλειά τις επόμενες μέρες.

"Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Πιστεύω, ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γνωρίσω το ποδόσφαιρο φιλοξενούμενος στο γήπεδο του Παναθηναϊκού. Αυτό μου δίνει την ευκαιρία να γνωρίσω τους παίκτες μου σε σημαντικό παιχνίδι. Μου άρεσε πολύ η ομάδα μου στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και χρειάστηκε να αλλάξουμε την τακτική μας με μία αλλαγή. Με την είσοδο του Κορδέρο αποκτήσαμε την ηρεμία για να κυκλοφορούμε τη μπάλα. Ηταν τυπικό παιχνίδι όπου θα κέρδιζε όποιος έβαλε το γκολ. Δεν το έβαλε κανείς και μείναμε στην ισοπαλία.

Χάσαμε τον έλεγχο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Παναθηναϊκός έκανε τη μία επίθεση μετά την άλλη. Δώσαμε 10-15’ στους παίκτες, αλλά μετά έπρεπε να κάνουμε κίνηση από τον πάγκο. Το πιο σημαντικό είναι ό,τι οι παίκτες μου έδειξαν πως μπορώ να υπολογίζω σε αυτούς σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αν μπορώ να ψάξω ένα αδύνατο σημείο, ήταν εκείνο για την τελευταία πάσα που μας έλειψε.

Πιστεύω, πως σε θέμα φυσικής κατάστασης ή θέληση για παιχνίδι δεν μπορώ να ζητήσω κάτι παραπάνω. Για θέματα αγωνιστικά, θα τα δούμε τις επόμενες εβδομάδες. Θα ήταν πολύ όμορφο να έχουμε τουλάχιστον έναν επιθετικό στον πάγκο, τουλάχιστον ένα. Η αλήθεια είναι πως θα δουλέψω πολύ για να περάσω τη φιλοσοφία μου στους παίκτες, αλλά θα χρειαστούμε χρόνο

Εμείς έχουμε μόνο μία επιλογή. Να αποφύγουμε κάθε λάθος για το μέλλον, να μη χάσουμε βαθμούς. Αλλά αν ο Ολυμπιακός δεν χάσει βαθμούς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ