ΑΕΚ

Πογέτ: "Μας στοίχισε ο τραυματισμός"

Πογέτ: "Μας στοίχισε ο τραυματισμός"
Πογέτ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν είχε πρόβλημα ο Γκουστάβο Πογέτ να παραδεχθεί πως αιφνιδιάστηκε από τον τρόπο που επέλεξε να παίξει ο Αστέρας. Ωστόσο για τον τεχνικό της ΑΕΚ το κομβικό σημείο ήταν η απώλεια του Γιόχανσον (ελαφρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική).

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0 με τον Αστέρα, ο προπονητής της ΑΕΚ Γκουστάβο Πογέτ δήλωσε: "Για το παιχνίδι αυτό που θέλω να πω είναι πως είναι δύσκολο να παίζεις, όταν υπάρχει ένας νέος προπονητής. Όσον αφορά εμένα, μου αρέσει να βλέπω τον αντίπαλο, να βλέπω τα υπέρ και τα κατά της αντίπαλου ομάδας. Αν θα σκεφτόμουν σε πέντε διαφορετικές ομάδες, που θα στηνόταν ο Αστέρας, δεν θα μπορούσα να το βρώ. Και αυτό θα πρέπει να το πιστώσουμε στον Αστέρα.

Όσον αφορά το παιχνίδι, χρειάστηκε να προσαρμοστούμε αρκετά, για να βρούμε τους δρόμους να κερδίσουμε το ματς. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βρούμε τον ρυθμό για να δημιουργήσουμε φάσεις. Όποιος θα σκόραρε, θα κέρδιζε, δεν σκόραρε κανείς, οπότε το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Συμβαίνουν πράγματα στο ποδόσφαιρο, όπως ο τραυματισμός του Γιόχανσον, όπως το γεγονός πως ο Κορδέρο έπαιξε μετά από καιρό.

Απ’ αυτό το παιχνίδι μπορώ να βγάλω συμπεράσματα για το μέλλον, για το τι μπορούμε να βελτιώσουμε. Μας στοίχισε ο τραυματισμός του Γιόχανσον, διότι δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές για να ρισκάρουμε κάποια πράγματα. Ειδικά από την στιγμή που ξέραμε πως ο Κορδέρο δεν θα μπορούσε να παίξει σ’ όλο το ματς".

Για τον Τζεμπούρ και την θέση του στα άκρα: « Ο Τζεμπούρ ψάχνει μια θέση για να βοηθήσει την ομάδα. Αν η ομάδα έχει τον έλεγχο, μπορεί να δώσει βοήθεια».

Για την απουσία του Μάνταλου: « Μιλάμε για ευκαιρίες, κάποιοι παίκτες παίρνουν ευκαιρίες και καλούνται να αποδώσουν. Δίνω ευκαιρίες, για να αρπάξουν ευκαιρίες. Η αλήθεια είναι πως μας λείπει ο Μάνταλος. Αλλά με τον Παναθηναϊκό κερδίσαμε και σήμερα δεν χάσαμε».

Για την δημιουργία: «Σ’ ένα ποσοστό τόσο οι προπονήσεις, όσο και ο προπονητής και το πόσο καταλαβαίνουν οι παίκτες, η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί. Η πλειοψηφία των προπονητών, για να λύσουν αυτό το θέμα αγοράζουν παίκτες. Η ποιότητα κοστίζει».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ