ΑΕΚ

Πογέτ: "Λάθη που δεν πρέπει να κάνετε"

Πογέτ: "Λάθη που δεν πρέπει να κάνετε"
INTIME SPORTS

Βάρος στην αμυντική λειτουργία και στα λάθη που δεν πρέπει να γίνουν στο ντέρμπι, ρίχνει ο Γκουστάβο Πογέτ. Και μάλιστα υπέδειξε τα λάθη που πρέπει να αποφευχθούν, μ’ ένα πρωτότυπο βίντεο.

Μόλις δυο προπονήσεις έχει προλάβει να κάνει ο Γκουστάβο Πογέτ στην ΑΕΚ. Ως εκ τούτου δεν προλάβαινε να δουλέψει πάνω σε αλλαγές στην τακτική ή σε σχήματα. Εκείνο που ενδιαφέρει τον Ουρουγουανό τεχνικό, είναι να προσπαθήσει να παρέμβει στον τρόπο σκέψης και λειτουργίας των ποδοσφαιριστών μέσα στο γήπεδο. Και με βασικό μέλημα, να αποφευχθούν όσο το δυνατόν, τα εύκολα και συνάμα μοιραία λάθη.

Αυτή είναι η βασική επιδίωξη του Πογέτ και η καλή και οργανωμένη αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ. Πάνω σ’ αυτό το κομμάτι δούλεψε παραμονή του ντέρμπι. Και αυτό το κομμάτι αφορούσε και το βίντεο που έδειξε στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Πογέτ ξέφυγε από την συνηθισμένη ανάλυση που γίνεται πάνω σε αγώνες του αντιπάλου. Έδειξε στους παίκτες του ένα βίντεο με συρραφή γκολ που έχουν μπει τις τελευταίες αγωνιστικές στην Σουπερλίγκα, σε διάφορα παιχνίδια. Ήταν γκολ που οφείλονται σε λάθη και σε κακή αμυντική λειτουργία. Και κουβέντιαζε με τους ποδοσφαιριστές αυτά τα λάθη που έγιναν και ως έπρεπε να βγει σωστά η φάση.

Να θυμίσουμε την 20άδα που επέλεξε από την Παρασκευή ο Ουρουγουανός τεχνικός και έχει αποσυρθεί στο ξενοδοχείο:

Μπαρόχα, Ανέστης, Σοϊλέδης, Αρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Κορδέρο, Ανάκογλου, Σιμόες, Βάργκας. Γιόχανσον, Μάνταλος, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα, Αραβίδης, Κρισάντους, Μπουονανότε.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ