ΑΕΚ

Πογέτ: "Το σπίτι μας πρέπει να είναι καθαρό"

Πογέτ: "Το σπίτι μας πρέπει να είναι καθαρό"
INTIME SPORTS

Στην σύντομη πρώτη ομιλία που έκανε στους παίκτες της ΑΕΚ ο Γκουστάβο Πογέτ , εκτός από πειθαρχία και ειλικρίνεια, απαίτησε απόλυτη… καθαριότητα

Στην πρώτη ομιλία… γνωριμίας που έκανε την Παρασκευή (30/10) στα Σπάτα ο Γκας Πογέτ, έδωσε στους ποδοσφαιριστές του τις πρώτες αρχές της δικής τους φιλοσοφίας για την ομάδας. Όπως ήδη διαβάσατε στο Sport24.gr, ο Ουρουγουανός προπονητής ζήτησε από τους παίκτες του πειθαρχία, ζήτησε ειλικρίνεια και φυσικά ζήτησε και νίκες.

Όμως εκείνο που έκανε σ’ όλους εντύπωση, είναι πόσο πολύ στάθηκε σ’ ένα σημείο που μοιάζει διαδικαστικό και τυπικό, αλλά έχει να κάνει εν πολλοίς και με την πειθαρχία. Ο Πογέτ αφιέρωσε μεγάλο κομμάτι της ομιλίας του, στο θέμα της καθαριότητας εντός των αποδυτηρίων.

"Πρέπει να προσέχουμε το θέμα της καθαριότητας. Το προπονητικό κέντρο και τα αποδυτήρια είναι το σπίτι μας. Και όπως το σπίτι μας είναι καθαρό, πρέπει να είναι και ο χώρος που δουλεύουμε. Είναι πολύ σημαντικό αυτό", τόνισε ο Ουρουγουανός τεχνικός, που έκανε ειδική αναφορά ακόμα και στον τρόπο που θα πρέπει να πλένουν οι παίκτες τα παπούτσια τους όταν τελειώσουν την προπόνηση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ