ΑΕΚ

Πογέτ: "Κακό παιχνίδι, αλλά αδειάστε το μυαλό σας"

Πογέτ: "Κακό παιχνίδι, αλλά αδειάστε το μυαλό σας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γκουστάβο Πογέτ, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να ξεχάσουν την ήττα και να κοιτάξουν μπροστά. Τι είπε ο Ουρουγουανός προπονητής στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Για τον Γκουστάβο Πογέτ τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα μετά το τέλος του παιχνιδιού στο Περιστέρι. Ήταν ένα ματς πολύ κακό για την ΑΕΚ, που όμως αφενός δεν ακυρώνει το σερί των εννέα νικών, αφετέρου θα πρέπει γρήγορα να ξεχαστεί καθώς ακολουθεί το ντέρμπι.

Και αυτό ακριβώς είπε και στους ποδοσφαιριστές του, μπαίνοντας στα αποδυτήρια. Ήθελε να περάσει μήνυμα ηρεμίας και γι αυτό και ήταν και ο ίδιος πολύ ήρεμος και ζήτησε από τους παίκτες του να αποφορτιστούν και να κοιτάξουν μπροστά.

"Κάναμε κακό παιχνίδι, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είχαμε έναν καλό και επιτυχημένο μήνα και αυτό δεν σβήνει από ένα κακό παιχνίδι. Να ξεκουραστείτε, να αδειάσετε το μυαλό σας για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για το ντέρμπι".

Πάντως στην ανάπαυλα του παιχνιδιού, ο Πογέτ έβλεπε το… κακό να έρχεται και είχε προειδοποιήσει τους παίκτες του: "Δεν έχουμε καλή ανάπτυξη, δεν κάνουμε αυτά που πρέπει. Να ξέρετε πως έτσι όπως πάει το παιχνίδι, θα κριθεί στο γκολ και πρέπει να είμαστε εμείς που θα το πετύχουμε".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ