ΑΕΚ

Πογέτ: "Γρήγορους παίκτες στην επίθεση"

Πογέτ: "Γρήγορους παίκτες στην επίθεση"
Πογέτ INTIME SPORTS

Η απόδοση της ΑΕΚ σε σχήμα με δυο επιθετικούς ήταν το βασικό θέμα για τον Γκουστάβο Πογέτ μετά το ματς με την Καλλονή. Τοποθετήθηκε και επί μεταγραφικών θεμάτων.

Για τον Γκουστάβο Πογέτ το πιο σημαντικό από το παιχνίδι με την Καλλονή, ήταν η εφαρμογή του σχήματος με τους δυο επιθετικούς. Και ο τεχνικός της ΑΕΚ ήταν χαρούμενος για το γεγονός πως και οι δυο παίκτες που έπαιξαν ως δίδυμο στην γραμμή κρούσης, βρήκαν δίχτυα.

Πάντως ο Πογέτ δεν αρνήθηκε να περιγράψει και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του παίκτη που θέλει να αποκτηθεί τον Γενάρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πογέτ:

"Πρώτα από όλα είμαι χαρούμενος γιατί παίξαμε με δυο επιθετικούς και σκόραραν και οι δυο. Ηταν βασικό να παίξουμε με 2ο επιθετικό για να δούμε πως θα λειτουργήσει το σύστημα. Αν και το αποτέλεσμα ήταν 3-0, πιστεύω ότι έχουμε πολλά να βελτιώσουμε. Πιστεύω ότι το 4-3-3 που προτιμώ είναι πιο εύκολο για τους παίκτες και θα συνεχίσουμε να το δουλεύουμε. Είμαι χαρούμενος και ευτυχώς έχουμε μία εβδομάδα να προετοιμαστούμε για ένα σημαντικό ματς".

Για τις ευκαιρίες που έκανε η Καλλονή μετά το 2-0:

«Υπήρξαν στιγμές κλειδιά. Νομίζω ότι είναι το ίδιο, ότι είχαμε ευκαιρίες για 3-4-5 γκολ στο α’ ημίχρονο. Αυτό που με προβλημάτισε για τις φάσεις της Καλλονής, ήταν το πως δημιουργήθηκαν οι φάσεις. Θέλω να δω το βίντεο, νομίζω ήταν στημένες φάσεις. Αρα κάτι κάναμε λάθος στις φάσεις αυτές».

Για τις θέσεις που εκτιμά πως έχει ανάγκη μεταγραφές η ΑΕΚ:

«Από την δική μου οπτική θέλω παίκτες με περισσότερη ταχύτητα στην επίθεση. Γρήγορους παίκτες στην επίθεση. Σε ματς που θες και αντεπίθεση και έχεις χώρο είναι απαραίτητη η ταχύτητα».

Για το γεγονός πως ο Μάνταλος έμεινε στον πάγκο:

«Καθαρά απόφαση τακτικής από μένα. Είναι σημαντικός ο Μάνταλος για εμάς. Μου κόστισε η απόφαση αυτή, μέχρι να την πάρω. Αν δεν είχε λειτουργήσει το σύστημα, εγώ θα έφταιγα»

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ