ΑΕΚ

Πογέτ: "Έκανα την σωστή επιλογή"

Πογέτ: "Έκανα την σωστή επιλογή"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την απόφαση να επιλέξει την ΑΕΚ, αλλά και την προοπτική να καθίσει στον πάγκο ισπανικού συλλόγου, μίλησε στο "Cadena Ser" ο Γκουστάβο Πογέτ.

Η είδηση της νίκης της ΑΕΚ επί του πρωτοπόρου Ολυμπιακού, έκανε τον γύρο του κόσμου. Και ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να βρεθεί και πάλι το όνομα του Γκουστάβο Πογέτ στο επίκεντρο και των αγγλικών αλλά και των ισπανικών ΜΜΕ.

Μάλιστα ο Ουρουγουανός, μπορέι στους παίκτες της ΑΕΚ στην χθεσινή (15/2) προπόνηση να τους ζήτησε να αφήσουν πίσω τον Ολυμπιακό και να κοιτάξουν την συνέχεια, ωστόσο μίλησε στην εκπομπή "Play futbol" του ισπανικού ραδιοφώνου "Cadena Ser", καταρχάς για το ντέρμπι.

Και σύγκρινε την ατμόσφαιρα με το ισπανικό Ελ Κλάσικο. Ο Πογέτ έκανε λόγο για σωστή απόφαση να επιλέξει την ΑΕΚ πριν μερικούς μήνες, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να δουλέψει κάποια στιγμή σε ισπανική ομάδα.

"Ήταν μια μεγάλη επιτυχία. Οι παίκτες πλέον καταλαβαίνουν αυτά που θέλουμε και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Έχουμε αυτοπεποίθηση. Για μένα η εμπειρία είναι σημαντική. Έκανα το σωστό ερχόμενος στην Ελλάδα. Ήταν ευκαιρία για μένα η ΑΕΚ.

Θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι. Αν θα προπονήσω στην Ισπανία; Θα δούμε. Κάποια στιγμή αν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες γιατί όχι; Τώρα, πάμε για τη δεύτερη θέση, να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, να περάσουμε στον τελικό και να πάρουμε το κύπελλο.

Πρέπει να πω ότι η ατμόσφαιρα είναι μοναδική. Το ντέρμπι ήταν μια γιορτή για μας. Βοήθησε πολύ ο κόσμος. Για μένα ήταν μια ξεχωριστή μέρα. Ήταν ένα κλασικό ντέρμπι όπως τα Ρεαλ-Μπαρτσελόνα.

Πολύ δύσκολο αφού ο Ολυμπιακός είναι πάνω από τους υπόλοιπους, αλλά του σπάσαμε το αήττητο. Κάναμε χαρούμενο τον κόσμο κι αυτό μετράει πολύ".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ