ΑΕΚ

Πογέτ: "Είμαστε εδώ για να κερδίζουμε"

Πογέτ: "Είμαστε εδώ για να κερδίζουμε"
INTIME SPORTS

Την λέξη νίκη ο Γκουστάβο Πογέτ την είπε το πρωί στα αποδυτήρια στους παίκτες του, περισσότερες από μια φορές. Και στις πρώτες του δηλώσεις αφότου υπέγραψε το συμβόλαιο του και πάλι αυτή η λέξη ήταν συνεχώς στα χείλη του.

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν ήθελε να πει πολλά, ούτε πολύ περισσότερο να δώσει υποσχέσεις. Όμως την επιθυμία του για να κερδίσει η ΑΕΚ, την επανέλαβε περισσότερες από μια φορές.

"Μου αρέσει να έχω την ευθύνη, έτσι λειτουργώ. Θέλω να έχω την ευθύνη για να είμαι ήρεμος. Οι πρώτες εντυπώσεις που έχω από την ομάδα είναι πολύ θετικές. Όσο περισσότερο μαθαίνουν οι παίκτες την φιλοσοφία μου και αυτό που θέλω να περάσω, τόσο καλύτερα θα είναι. Όμως το πρώτο και σημαντικό, είναι να κερδίσουμε την Κυριακή".

- Ποιος είναι ο στόχος σας με την ΑΕΚ;

"Δεν θέλω να υποσχεθώ κάτι, δεν είμαι άνθρωπος που κάνω κάτι τέτοιο. Όμως εκείνο που θέλω να πω στους φιλάθλους, είναι πως είμαστε εδώ για να κερδίζουμε. Μέχρι και το τέλος της σεζόν αυτό που θέλουμε είναι να αποφύγουμε εμείς να κάνουμε λάθη και να κάνουν λάθη οι υπόλοιποι ώστε να μειώσουμε την διαφορά"

- Πότε η ομάδα θα αρχίσει να παίζει με την δική σας φιλοσοφία;

"Δεν θέλουμε να βιαστούμε. Την δική μας φιλοσοφία θα αρχίσουμε να την βλέπουμε μετά την διακοπή που θα έχει το πρωτάθλημα".

- Τι ήταν αυτό που σας έπεισε να αφήσετε την Πρέμιερ Λιγκ και να έρθετε στην ΑΕΚ;

"Η δυνατότητα να κερδίζω. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που πρέπει να κερδίζει σ’ όλα τα ματς. Και αυτό είναι κάτι μου αρέσει"

Το απόγευμα της Παρασκευής ήρθε και η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την πρόσληψη του Γκουστάβο Πογέτ με τη συνεργασία να έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι με προοπτική επέκτασης για δύο ακόμη χρόνια:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο Γκουστάβο Πογιέτ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι με προοπτική επέκτασης για δύο ακόμα χρόνια. Μαζί του υπέγραψαν οι δύο συνεργάτες του Μαουρίσιο Ταρίκο και Τσάρλι Ότγουεϊ.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Γκουστάβο Πογιέτ δήλωσε στο aekfc.gr: «Γνωρίζω ότι ήρθα σε έναν τεράστιο σύλλογο και έχω μείνει έκπληκτος από την υποδοχή που μου έχει γίνει. Στόχος μας είναι να παίζουμε σε κάθε αγώνα για τη νίκη, αρχής γενομένης από το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, και να διατηρήσουμε την επαφή με τις πρώτες θέσεις".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ