ΑΕΚ

Πογέτ: "Δεν σας αναγνώριζα"

Πογέτ: "Δεν σας αναγνώριζα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γκουστάβο Πογέτ τα "έψαλε" στους παίκτες της ΑΕΚ στο ημίχρονο με Παναιτωλικό και έκανε έντονες παρατηρήσεις μετά την λήξη.

Σ' ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό, ο Γκουστάβο Πογέτ έδειχνε εκτός εαυτού. Ήταν έξαλλος μ' όσα έβλεπε από τους ποδοσφαιριστές. Και ήδη πριν ακόμα ο διαιτητής σφυρίξει την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Πογέτ είχε πάει στην άκρη του πάγκου, προκειμένου να φύγει "σφαίρα" και πρώτος για τα αποδυτήρια, και να... περιμένει τους παίκτες του.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός ήταν έξαλλος και για ένα ολόκληρο δεκάλεπτο, έβαζε γκαζια στους "κιτρινόμαυρους", ακόμα και με βαριές εκφράσεις, προκειμένου να καταφέρει να τους ξυπνήσει.Ωστόσο πολλά απ' όσα είπώθηκαν στα αποδυτήρια, δεν έγιναν ούτε στο δεύτερο ημίχρονο.

Και σ' αυτό το δεύτερο ημίχρονο, ο Πογέτ έδειχνε να μην πιστεύει όσα έβλεπε από τους παίκτες του. Αυτό ακριβώς είπε ο Ουρουγουανός στους "κιτρινόμαυρους", μετά την λήξη του ματς και μετά την ήττα.

"Είμαι τέσσερις μήνες εδώ και δουλεύουμε και σήμερα (σ.σ. χθες) ήταν σαν να βλέπω όλους για πρώτη φορά. Δεν σας αναγνώριζα. Δεν κάναμε τίποτα απ' όσα είπαμε. Όλα λάθη παντού.

Πρώτη φορά έχω δει να γυρίζει πίσω μια ομάδα, χωρίς τέτοια εντολή. Πρέπει να συνέλθετε. Δεν ήταν εικόνα αυτή" ήταν μερικές από τις ατάκες του Πογέτ χθες μετά το ματς.Πάντως στη σημερινή (21/3) προπόνηση, ο Ουρουγουανός τεχνικός απέφυγε να κάνει και πάλι ομιλία στους παίκτες του. Παρόλο που το κλίμα στα Σπάτα ήταν βαρύ.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ