ΑΕΚ

Πογέτ: "Δεν μου αρέσει να είμαι διαιτητής"

Πογέτ: "Δεν μου αρέσει να είμαι διαιτητής"
INTIME SPORTS

Με μια… ντρίμπλα ο Γκουστάβο Πογέτ απέφυγε να κάνει το παραμικρό σχόλιο για την διαιτησία του παιχνιδιού της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη.

Μπορεί ο Γκουστάβο Πογέτ κατά την διάρκεια του ματς να διαμαρτυρήθηκε περισσότερες από μια φορές στον διαιτητή. Όμως αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού, ο Ουρουγουανός τεχνικός με μια… ντρίμπλα απέφυγε να κάνει σχόλιο για τα σφυρίγματα του Στυλιάρα. Όσο για το αποτέλεσμα, ο Πογέτ το χαρακτήρισε θετικό με δεδομένο πως η ΑΕΚ έπαιζε με δέκα παίκτες. Ενώ για το ενδιαφέρον της Σουόνσι, ήταν… αινιγματικός.

"Ένα όμορφο παιχνίδι σήμερα. Τα είχε όλα. Τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και οι διαιτητές έπρεπε να πάρουν περίπλοκες αποφάσεις. Μετά την ισοφάριση, αν είχαμε μείνει με έντεκα, θα είχαμε μεγάλες πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι. Με δέκα παίκτες, ο Πανιώνιος μας πίεσε και έπρεπε να κάνουμε άμυνα. Ήρθαμε για να κερδίσουμε, αλλά μετά από όσα συνέβησαν, μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένο"

Για την διαιτησία: "Δεν έχω κάποιο παράπονο. Δεν μου αρέσει ούτε στις προπονήσεις να είμαι διαιτητής. Μόλις πίστεψα πως μπήκε το γκολ, το χάρηκα, αλλά είδα πως ακυρώθηκε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

Για το ενδιαφέρον της Σουόνσι: "Προτιμώ να μην ξοδεύω ενέργεια περιμένοντας το αν. Δεν έχω καμία πρόταση"

Για τον Πανιώνιο: "Η ομάδα του Πανιωνίου δουλεύει σκληρά, είναι συμπαγής έχει πολλές πιθανότητες να είναι μέσα στην εξάδα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ