ΑΕΚ

Πογέτ: "Δεν ξέρω που θα είμαι του χρόνου"

Πογέτ: "Δεν ξέρω που θα είμαι του χρόνου"
Πογέτ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Sky Sports ο Γκουστάβο Πογέτ άφησε όλα τα ανοικτά για την επόμενη σεζόν. Διαβάστε τι είπε.

Για μια ακόμα φορά ο Γκουστάβο Πογέτ έριξε πέπλο μυστηρίου όσον αφορά το μέλλον του στον πάγκο της ΑΕΚ. Ο Ουρουγουανός τεχνικός στη συνέντευξη που παραχώρησε στο συνεργείο τουSkySportsκαι το οποίο ήρθε στην Αθήνα για να του κάνει αφιέρωμα, τα άφησε όλα ανοικτά.

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παραμείνει στην ΑΕΚ, αλλά παραδέχθηκε πως ο στόχος του είναι να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ. Προφανώς το ζήτημα είναι αν αυτό θα γίνει άμεσα ή στο απώτερο μέλλον.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Είμαι σ’ έναν σύλλογο που μου δίνει την ευκαιρία να κερδίζω πράγματα, αλλά η δέσμευση μου είναι για μικρό διάστημα. Το μέλλον μου είναι ανοικτό και κανείς δεν ξέρει που θα είμαι την επόμενη χρονιά. Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που σκέφτομαι και ίσως να με κάνουν να είμαι εδώ, αλλά την ίδια στιγμή, ο στόχος μου είναι να επιστρέψω στην Πρέμιερ Λιγκ, χωρίς αμφιβολία. Είμαιρεαλιστής.

Ξέρω τορίσκοτωνπροπονητών.Το μόνο που μ’ έχει απογοητεύσει από τον εαυτό μου, από το διάστημα που ήμουν στην Σάντερλαντ, είναι πως τον δεύτερο χρόνο δεν έκανα την ομάδα να παίζει όπως ήθελα εγώ. Είχα ανάγκη να βγω έξω από την Αγγλία. Ήμουν συγκεντρωμένος στο τι συνέβαινε στην Αγγλία, για πολλά χρόνια. Ήθελα να ανοιχτή και να δω ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο και μια διαφορετική νοοτροπία, πιο ευρωπαϊκή και λιγότερο αγγλική. Μέχρι τώρα αυτό πάει καλά".

Διαβάστε ακόμα:

Σε "αναμμένα κάρβουνα" για την Αγιά Σοφιά

Μιλοβάνοβιτς: "Όλα για το Τσάμπιονς Λιγκ"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ