ΑΕΚ

Πογέτ: "Ανυπομονώ για το ΟΑΚΑ"

Πογέτ: "Ανυπομονώ για το ΟΑΚΑ"
INTIME SPORTS

Ντεμπούτο στον πάγκο της ΑΕΚ ο Γκουστάβο Πογέτ έκανε σε εκτός έδρας ματς. Τώρα ο Ουρουγουανός δεν κρύβει πως ανυπομονεί να βρεθεί μπροστά στον κόσμο της νέας του ομάδας.

Το απόλαυσε το ντεμπούτο του σε ντέρμπι ο Γκουσταβο Πογέτ. Άλλωστε ο ίδιος παραδέχθηκε πως ήταν ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσει το ελληνικό πρωτάθλημα. Όμως την Κυριακή (8/11), ο Ουρουγουανός ετοιμάζεται να… συστηθεί και στον κόσμο της ΑΕΚ, καθώς θα δώσει το πρώτο εντός έδρας ματς.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ο Πογέτ παραδέχθηκε πως ανυπομονεί για να καθίσει στον πάγκο στο πρώτο εντός έδρας ματς. Ενώ αναφέρθηκε και στο ντέρμπι και στο παιχνίδι με τον Αστέρα.

"Ηταν θαυμάσια εμπειρία το ντέρμπι. Εμείς θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά όπως πήγε το ματς δεχόμαστε και την ισοπαλία. Έχω δει 2,5 παιχνίδια του Αστέρα Τρίπολης. Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε σε εσάς, θα πω στους παίκτες μου πως θα παίξουμε. Δεν βλέπω την ώρα να κάτσω στον πάγκο μας, μπροστά στον κόσμο μας. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι γνωστό οι αντιδράσεις των Ελλήνων οπαδών. Είναι κάτι το εκπληκτικό να το ζεις και όχι να το βλέπεις".

Ο Πογέτ επανέλαβε πως θα προσπαθήσει με αργά βήματα να βάλει την δική του σφραγίδα στην ομάδα: "Αργά - αργά αρχίζουμε να βάζουμε την φιλοσοφία μας. Αλλά αργά-αργά. Δεν θα κάνουμε δραστικές αλλαγές για να μην μπερδευτεί και ο ποδοσφαιριστής. Όχι άμεσες όμως, σιγά-σιγά. Εξαρτάται από την αντίληψη των παικτών αν θα γίνει σε μικρό χρόνο ή αν χρειαστεί αυτό μήνες".

Τέλος, για τους επιθετικούς της ΑΕΚ που είναι πια διαθέσιμοι και τον Τζεμπούρ που επέστρεψε, ο Ουρουγουανός ήταν ξεκάθαρος: "Δεν υπάρχει αμφιβολία, θα έχουμε επιλογές. Ηταν το μόνο δύσκολο σημείο που είχαμε στον αγώνα με τον ΠΑΟ. Εξαρτάται από τις δύο επόμενες ημέρες για τον Τζεμπούρ, πως θα έχει γίνει η αποκατάσταση. Ήταν δύσκολο γιατί προέρχεται από τραυματισμό".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ