ΑΕΚ

Πλατέλλας: "Να φέρουμε την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει"

Πλατέλλας: "Να φέρουμε την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει"

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας ήταν ο MVP της σημερινής αναμέτρησης και τόνισε μεταξύ άλλων ότι το σημαντικότερο είναι να παίρνει τις νίκες η ΑΕΚ και να επιστρέψει εκεί που της αξίζει. Μίλησε και ο Ρόβας.

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας ήταν ο MVP της σημερινής αναμέτρησης και τόνισε μεταξύ άλλων ότι το σημαντικότερο είναι να παίρνει τις νίκες η ΑΕΚ και να επιστρέψει εκεί που της αξίζει. Διαβάστε τι είπε ακόμα για την Εθνική και την προσωπική του απόδοση.

Αναλυτικά όσα είπε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας έπρεπε να διαχειριστούμε την κούραση από το ματς της Κυριακής. Σημαντικό είναι ότι πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και συνεχίζουμε κοιτώντας το παιχνίδι της Κυριακής".

Για την προσωπική του απόδοση: "Εγώ προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα. Το έχω ξαναπεί στόχος είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και να φέρουμε την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει".

Για την περίπτωση της Εθνικής ομάδας: "Το πιο ωραίο συναίσθημα είναι να φοράει και να αγωνίζεται κανείς με το εθνόσημο. Μακάρι να τα καταφέρω κι εγώ κάποια στιγμή".

Ρόβας: "Νίκη και την Κυριακή για ήρεμες γιορτές"

Ο Βασίλης Ρόβας μίλησε λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Φωστήρα για την απόδοση της ΑΕΚ, αλλά και την περίεργη γι’ αυτόν θέση του δεξιού μπακ.

Αναλυτικά τα όσα είπε: " Κρατάμε σήμερα τους τρεις βαθμούς. Μας επηρέασαν οι αλλαγές, αλλά όταν δεν έχεις αγωνιστικό ρυθμό συμβαίνει αυτό. Το περίμενα... Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλά και ήρθε αυτό το σκορ. Έχουμε μία δύσκολη συνέχεια, πρέπει να κερδίσουμε το ματς της Κυριακής και να κάνουμε ήρεμες γιορτές".

Για τη θέση του δεξιού μπακ;

"Δεν ήταν εύκολο. Κοιτάω να δουλεύω σκληρά. Αυτό κάνω μαζί με τον προπονητή του. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα".

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ