ΑΕΚ

Πλατέλλας: "Γι' αυτό λεγόμαστε ΑΕΚ"

Πλατέλλας: "Γι' αυτό λεγόμαστε ΑΕΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο σκόρερ και των δύο γκολ της ΑΕΚ στη νίκη επί της ΑΕΛ, Βαγγέλης Πλατέλλας, υποστήριξε δεν περνά ο καθένας από τη Λάρισα, ενώ απέδωσε το "τρίποντο" στο οικογενειακό κλίμα.

Περίμενε να συναντήσει μια δύσκολη έδρα στη Λάρισα, αλλά ήταν αυτός που με δύο δικά του γκολ οδήγησε την ΑΕΚ στη νίκη επί της ΑΕΛ. Ο Βαγγέλης Πλατέλλας παραδέχθηκε ότι το οικογενειακό κλίμα οδήγησε στη νίκη, ενώ για τη δική του συμμετοχή υποστήριξε ότι θα βοηθά όποτε του δίνεται η ευκαιρία.

"Σκέφτηκα μόνο να στείλω τη μπάλα στα δίχτυα. Αν δεν δεχόμασταν τόσο γρήγορα το γκολ μετά το 2-0, δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα. Είναι μια δύσκολη έδρα, το περιμέναμε. Δεν περνά από εδώ ο οποιοσδήποτε. Ερχόμασταν από ένα κακό αποτέλεσμα.

Είχαμε τη διακοπή, δουλέψαμε όλοι μαζί καλά όμως. Δεν πέτυχα κάτι μόνος μου, αλλά όλη η ομάδα. Είμαστε μια οικογένεια και στα δύσκολα και στα εύκολα. Δεν περιμέναμε να χάσουμε βαθμούς με τον Ηρακλή. Το ποδόσφαιρο τα έχει όλα. Εμείς θα δουλεύουμε καθημερινά. Είναι πολύ δύσκολο φέτος το πρωτάθλημα. Μπορεί ο καθένας να χάσει βαθμούς από κάθε ομάδα. Πρέπει να είσαι σοβαρός. Είμαι εδώ στον τέταρτο χρόνο, προσπαθώ να βοηθάω όποτε μου δίνεται η ευκαιρία. Για μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ στόχος είναι να πάμε ψηλά. Γι’ αυτό λεγόμαστε ΑΕΚ", υποστήριξε ο Βαγγέλης Πλατέλλας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ