ΑΕΚ

Πλάνο... γρίφος από τον Πογέτ

Πλάνο... γρίφος από τον Πογέτ
Πογέτ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πολλά ερωτηματικά για το σχήμα που θα επιλέξει ο Γκουστάβο Πογέτ για το αυριανό (13/2) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Μπορεί να απομένουν πλέον κάποιες... ώρες για την σέντρα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Μπορεί να ολοκληρώθηκε η εντός γηπέδου προετοιμασία της ΑΕΚ, με την τελευταία προπόνηση στα Σπάτα. Όμως το αγωνιστικό πλάνο που θα επιλέξει ο Γκουστάβο Πογέτ, παραμένει ακόμα γρίφος.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός ακόμα και στη σημερινή (12/2) τελευταία προπόνηση, τα χαρτιά του τα κράτησε κλειστά. Επομένως τα ερωτηματικά,ακόμα και για το σχήμα, παραμένουν πολλά. Δεν μπορεί να αποκλειστεί ακόμα και το ενδεχόμενο να "αιφνιδιάσει" ο Πογέτ, ακόμα και "πειράζοντας" ελαφρώς (ή και βαρέως) το 4-3-3.

Επίσης όλα ανοικτά είναι και για τις επιλογές των προσώπων. Σ' όλες τις γραμμές. Βλέπετε, ούτε καν το δίδυμο στα στόπερ δεν έχει ξεκαθαρίσει.Αλλά οι μεγάλοι γρίφοι βρίσκονται και στη μεσαία γραμμή αλλά και στην επίθεση. Ο Πογέτ δεν έχει πάρει οριστικές αποφάσεις, για το ποιοί θα αποτελέσουν την τριάδα στη μεσαία γραμμή.

Άλλωστε, υπάρχει ο Σιμόες, ο Γιόχανσον, ο Σουκουλίνι και ο Μάνταλος και θεωρητικά ένας θα πρέπει να μείνει στον πάγκο. Εκτός αν ο Μάνταλος μετακινηθεί σε μια από τις θέσεις της επίθεσης. Εξάλλου πολλά θα εξαρτηθούν και από παρουσία ή όχι του Μπαρμπόζα στην ενδεκάδα.

Ο Πορτογάλος μπήκε στην αποστολή, έχει ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα στις τελευταίες τρεις προπονήσεις, αλλά ακόμα δεν είναι βέβαιο πως έχει φτάσει σε ποσοστό ετοιμότητας τέτοιο, ώστε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός τέτοιου ματς. Προφανώς ο Μπαρμπόζα θέλει να παίξει, αλλά είναι και πολύ επιφυλακτικός με το δεξί του πόδι, που είναι το πόδι στήριξης. Επομένως η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Και ενδεχομένως να καθορίσει αυτή η απόφαση και συνολικά το αγωνιστικό πλάνο.

Θα καταφέρει η Ένωση να σπάσει την παράδοση που την θέλει χωρίς νίκη στις τελευταίες 8 αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, ή οι Ερυθρόλευκοι θα επεκτείνουν την κυριαρχία τους; ΟStoiximan.grπροσφέρει την αναμέτρηση ΑΕΚ-Ολυμπιακοςμε 0% γκανιότα. Περισσότερες από 150 αγορές γιαLiveστοιχηματισμοστην κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία."

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ