ΑΕΚ

Πίστη Λιβάγια για πρόκριση επί του Ολυμπιακού

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την πίστη του για πρόκριση της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, εξέφρασε ο Κροάτης φορ, Μάρκο Λιβάγια. Τα "καρφιά" του για την διαιτησία.

Μιλώντας στη "Live Sport", ο Μάρκο Λιβάγια εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση επί του Ολυμπιακού στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ μετά το 0-0 του πρώτου παιχνιδιού στο Φάληρο.

"Δώσαμε τα πάντα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι που απαιτούσε ιδιαίτερη προσοχή. Το 0-0 είναι ένα θετικό αποτέλεσμα. Πλέον έχουμε τη ρεβάνς στο σπίτι μας, εκεί όπου έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε", σχολίασε αρχικά ο Κροάτης φορ.

Για το αν κρύβει κινδύνους το 0-0, ανέφερε: "Αυτό ισχύει, αλλά μαζί με τη βοήθεια του κόσμου μας έχουμε τον τρόπο να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Θα είναι ξεκάθαρα ένα παιχνίδι τακτικής και θέλησης. Η ομάδα αυτή είναι για τα δύσκολα και είμαι βέβαιος ότι θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι για να κερδίσουμε στη ρεβάνς και να προκριθούμε".

Για τα μαρκαρίσματα που δέχθηκε, σχολίασε: "Αυτό φαίνεται ότι είναι το φυσιολογικό στην Ελλάδα. Απόψε ο διαιτητής έδωσε 20 φάουλ στον Ολυμπιακό και 2-3 σε εμάς".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ