ΑΕΚ

Πιέζουν τον Μασούντ, έτοιμη και άλλη λύση

Πιέζουν τον Μασούντ, έτοιμη και άλλη λύση

Ο Μιλοβάνοβιτς μίλησε με τον μάνατζερ του Μασούντ και του ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΚ περιμένει άμεσα μια απάντηση από τον πελάτη του, αλλιώς θα αποσύρει το ενδιαφέρον της.

Αρκετή υπομονή έχει κάνει μέχρι στιγμής η Ένωση με την περίπτωση του Μασούντ, ωστόσο οι υπεύθυνοι του Δικεφάλου θέλουν να έχουν την τελική απάντηση του Ιρανού, ώστε να συνεχίσουν με τη στελέχωση του ρόστερ.

Για το λόγο αυτόν ο Μιλοβάνοβιτς μίλησε με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή και του τόνισε ότι θέλει μια απάντηση πριν την ολοκλήρωση των διακοπών του Μασούντ, με το θέμα να αναμένεται ότι θα κλείσει άμεσα, είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Ωστόσο, στην ΑΕΚ δεν έχουν μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Στη λίστα των μεταγραφικών στόχων υπάρχουν «μεγάλα» ονόματα, τα οποία θα πάρουν τη θέση του Μασούντ αν τελικά η απάντησή του είναι αρνητική.

Άπαντες γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο, καθώς ο Δέλλας θέλει να έχει μαζί του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας όλους τους ποδοσφαιριστές του, ώστε να χτίσει σωστά τη νέα ΑΕΚ.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος θα ασχοληθούν με την απόκτηση κάποιου επιθετικού, αφού πρώτα ολοκληρωθεί το θέμα του αριστερού εξτρέμ.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται οι εξελίξεις, σχετικά με την απάντηση του Μασούντ και βάση αυτής θα κριθεί το αν το θέμα θα τελειώσει εκεί ή εάν συνεχιστεί το… σίριαλ της απόκτησης ενός αριστερού εξτρέμ.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ