ΑΕΚ

Πιέζει η Άντερλεχτ για Βράνιες

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Vranjes EUROKINISSI SPORTS

Οι Βέλγοι υποστηρίζουν πως οι μάνατζερ που εκπροσωπούν την Άντερλεχτ βρίσκονται στην Αθήνα για να "τρέξουν" τις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ για τον Βράνιες

Η μεταγραφή του Όγκνιεν Βράνιες παρουσιάζεται πλέον στο Βέλγιο ως πρώτη προτεραιότητα της Άντερλεχτ. Και ως εκ τούτου, οι Βέλγοι προσπαθούν να πιέσουν για να κλείσουν την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν ως… πηγή τις Βρυξέλλες, οι μάνατζερ που εκπροσωπούν την Άντερλεχτ βρίσκονται ήδη στην Αθήνα, προκειμένου να «τρέξουν» την μεταγραφή.

Βεβαίως η πλευρά των Βέλγων αλλά και του ίδιου του Βράνιες, είναι ενήμερη πως οι απαιτήσεις της ΑΕΚ είναι αρκετά υψηλότερες ακόμα και απ’ αυτή των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Εξ ου και φαίνεται να υπάρχει η πρόθεση να φτάσουν οι Βέλγοι ακόμα και στα τρία εκατομμύρια. Βεβαίως όλα αυτά μένει να φανούν και στην πράξη.

Διότι μέχρι πριν από λίγο, από την πλευρά της ΑΕΚ δεν υπήρχε κάποια επιβεβαίωση (ούτε όμως και διάψευση) για την παρουσία εκπροσώπων της Άντερλεχτ στην Αθήνα. Άλλωστε ενδεχομένως ακόμα να μην έχει ανοίξει ο κύκλος των διαπραγματεύσεων. Τουλάχιστον επί ελληνικού εδάφους. Πάντως στο θέμα φαίνεται πως θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ