ΑΕΚ

Πιέζει η Αλ Βασλ για Μπαρμπόζα

Πιέζει η Αλ Βασλ για Μπαρμπόζα
Μπαρμπόζα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ομάδα του Αρουαμπαρένα δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για την απόκτηση του Πορτογάλου εξτρέμ της ΑΕΚ, Έλντερ Μπαρμπόζα.

Από την πρώτη στιγμή που ο Μάρτιν Αρουαμπαρένα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Αλ Βασλ, είχε βάλει στο... μάτι τον Έλντερ Μπαρμπόζα. Τον είχε "τσεκάρει" όταν πέρασε από το μικροσκόπιο ολόκληρο το ρόστερ της ΑΕΚ, καθώς βρισκόταν σε συζητήσεις για να καθίσει στον πάγκο της.

Και ο Αρουαμπαρένα φέρεται αποφασισμένος να πάρει στην ομάδα του τον Πορτογάλο εξτρέμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αλ Βασλ, που ήδη πριν από μερικές εβδομάδες είχε καταθέσει πρόταση που είχε απορριφθεί , επiστρέφει δριμύτερη με νέα βελτιωμένη πρόταση. Βελτιωμένη και προς την ΑΕΚ και προς τον Μπαρμπόζα.

Και είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες ώρες, να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα. Άλλωστε όπως ήδη έχετε ενημερωθεί εδώ και μέρες από το Sport24.gr, ο Πορτογάλος εξτρέμ είχε ξεκαθαρίσει πως αν υπάρξει πρόταση καλή για την ΑΕΚ, τότε και ο ίδιος θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά να πει το ναι στην μεταγραφή.

Ενώ από την άλλη μεριά και ο Τιμούρ Κετσπάγια, δεν πρόκειται να προβάλει κανένα βέτο ως προς την πιθανότητα παραχώρησης του Μπαρμπόζα. Απλώς αν κάτι τέτοιο προχωρήσει, στην ΑΕΚ θα χρειαστεί να ψάξουν στην μεταγραφική αγορά για εξτρέμ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ