ΑΕΚ

Πιέζει για ΑΕΚ ο Τραούστασον

Iceland's Arnor Ingvi Traustason celebrates scoring his team's second goal during the Euro 2016 Group F soccer match between Iceland and Austria at the Stade de France in Saint-Denis, north of Paris, France, Wednesday, June 22, 2016. (AP Photo/Martin Meissner)
Τραούστασον AP

Ο Ισλανδός εξτρέμ, Άρνορ Τραούστασον, προσπαθεί να πιέσει την Ραπίντ Βιέννης για να συμφωνήσει με την Ένωση για τον δανεισμό.

Υπό άλλες συνθήκες, η υπόθεση απόκτησης του Άρνορ Τραούστασον από την ΑΕΚ, θα ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Καθότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ραπίντ ο Ισλανδός εξτρέμ και οι αυστριακοί έχουν δώσει μόλις πέρυσι δυο εκατομμύρια ευρώ για να κάνουν αυτή την μεταγραφή.

Όμως η ΑΕΚ με σύμμαχο τον ίδιο τον Τραούστασον, έχει πολύ καλές πιθανότητες, να πετύχει τον δανεισμό του παίκτη για έναν χρόνο, με οψιόν αγοράς. Όπως έγινε και με τον Λιβάια. Μάλιστα σύμφωνα με τους Αυστριακούς, ο Ισλανδός εξτρέμ βρίσκεται ήδη στην Βιέννη και πιέζει την Ραπίντ, προκειμένου να τα βρει με την ΑΕΚ.

Προφανώς διότι στον παίκτη φαντάζει ως ελκυστική προοπτική της συμμετοχής στα προκριματικά του Champions League. Σε κάθε περίπτωση, εξελίξεις θα υπάρξουν άμεσα, καθώς και στο θέμα του εξτρέμ, η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να "τρέξει".

(AP Photo/Martin Meissner)

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ