ΑΕΚ

Πιάνει δουλειά η ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σήμερα (28/6 – 19.00) η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, με ντεμπούτο του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο της Ένωσης.

Σχεδόν δυο μήνες από τότε που σήκωσε τον τρόπαια της πρωταθλήτριας στη Ριζούπολη, η ΑΕΚ ξεκινά σήμερα (28/6) την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν. Γι το απόγευμα (19.00) είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση στα Σπάτα, κεκλεισμένων των θυρών, όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια. Και θα είναι μια «πρώτη» με πολλές ιδιαιτερότητες.

Πρώτα’ απ’ όλα στα Σπάτα θα κάνει σήμερα το ντεμπούτο ο Μαρίνος Ουζουνίδης με τους συνεργάτες του. Ο Εβρίτης τεχνικός έχει περάσει πολλές ώρες στο γραφείο του από τότε που υπέγραψε το συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Από σήμερα όμως θα πιάσει δουλειά και στο γήπεδο με τους ποδοσφαιριστές του.

Όσον αφορά τα νέα πρόσωπα, την ώρα που ο Πόνσε και ο Οικονόμου είναι με μια βαλίτσα στο χέρι περιμένοντας σινιάλο για να έρθουν Αθήνα και να υπογράψουν στην ΑΕΚ, ο Αλμπάνης και ο Γιαννίκογλου το έχουν ήδη κάνει. Επομένως θα κάνουν κανονικά το ντεμπούτο τους σήμερα στα Σπάτα, ενώ θα επιστρέψει από τον δανεισμό του και ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος.

Αντίθετα, δεν θα βρίσκονται πλέον στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια ο Αραούχο, ο Γιόχανσον, ο Βράνιες, ο Χριστοδουλόπουλος, ο Ανέστης και ο Μασούντ. Η ΑΕΚ θα μείνει στην Αθήνα μόλις τέσσερις μέρες και την Δευτέρα (2/7) θα «πετάξει» για την Πολωνία, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Κίελτσε.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ