ΑΕΚ

Πήρε Μάνταλο η ΑΕΚ!

Πήρε Μάνταλο η ΑΕΚ!
INTIME SPORTS

Το πρώτο δώρο στον στον κόσμο της ΑΕΚ ήρθε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Τον 22χρονο διεθνή άσο της Sκoda Ξάνθης, Πέτρο Μάνταλο, απέκτησε η ΑΕΚ σε μια σημαντική προσθήκη για τον μέλλον. Δανεικός θα αγωνιστεί για ένα χρόνο στην ακριτική ομάδα

Κάτω από απόλυτη μυστικότητα η ΑΕΚ ζήτησε τον Πέτρο Μάνταλο και ήρθε σε συμφωνία με την Sκoda Ξάνθη για την απόκτηση του 22χρονου διεθνή μέσου. Πρόκειται για τεράστια έκπληξη αν αναλογιστεί κανείς πως ο παίκτης ήταν στο στόχαστρο τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του Παναθηναϊκού.

Με συνοπτικές διαδικασίες όμως, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήρθε σε συμφωνία με τον Χρήστο Πανόπουλο και η ΑΕΚ απέκτησε ένα σπουδαίο ταλέντο για τον χώρο του κέντρου, στην προσπάθεια που θα κάνει του χρόνου στην Football League για την άνοδο στην Superleague.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Η ΑΕΚ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με τη Skoda Ξάνθης να εντάξει στο δυναμικό της από την περίοδο 2014-2015 τον ποδοσφαιριστή της τελευταίας Πέτρο Μάνταλο"

WHO is WHO

Γεννημένος στις 31/08/1991 ο Πέτρος Μάνταλος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ξάνθης. Από την περίοδο 2009-2010 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα και είχε μια συμμετοχή.

Την δεύτερη σεζόν αγωνίστηκε 4 φορές σε ηλικία 19 ετών και το 2011-2012 στα 20 του πραγματοποίησε 17 συμμετοχές με 2 γκολ. Η καθιέρωση στην Ξάνθη ήρθε την σεζόν που μας πέρασε όπου αποτέλεσε ακρογωνιαίο λίθο της ακριτικής ομάδας. Συνολικά 32 συμμετοχές με 5 γκολ (4συμ/1 γκολ στο κύπελλο) με 4 ασίστ στην Superleague.

Διακρίνεται για το δυναμισμό του, την καλή τεχνική κατάρτισή του και το εγκεφαλικό παιχνίδι του καθώς λαμβάνει σωστά καίριες αποφάσεις την ώρα του αγώνα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ