ΑΕΚ

Πήρε προτεραιότητα ο Τζεμπούρ

Πήρε προτεραιότητα ο Τζεμπούρ
Τζεμπούρ

Το φλερτ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ραφίκ Τζεμπούρ έχει αναθερμανθεί, με την Ένωση να εκτιμούν την αξία του παίκτη και τον Αλγερινό να επιθυμεί την επιστροφή του στην ομάδα.

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ράφικ Τζεμπούρ κρατά εδώ και πολλούς μήνες. Για την ακρίβεια δεν χάθηκε ποτέ. Ούτε καν όταν πέρυσι το καλοκαίρι η επιστροφή του Αλγερινού επιθετικού στην Ένωση, ναυάγησε. Ωστόσο τα τελευταία 24ώρα το όνομα του Τζιμπούρ έχει ανέβει μέχρι και την... πρώτη θέση της λίστας με τους μεταγραφικούς στόχους για ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ΑΕΚ.

Στην Ένωση έχουν αποφασίσει να δώσουν προτεραιότητα στην κίνηση για την επιστροφή του Αλγερινού. Κάτι που σημαίνει πως άμεσα, θα υπάρξουν εξελίξεις. Άλλωστε ο Τζεμπούρ έχει και πρόταση ανανέωσης από τον ΑΠΟΕΛ.

Στην ΑΕΚ πάντως θεωρούν πως ο Αλγερινός επιθετικός είναι μια κίνηση σημαντικής ενίσχυσης στη γραμμή κρούσης. Όχι μόνο εκτιμούν την αξία του Τζεμπούρ, αλλά και διότι είναι ένας παίκτης που ξέρει καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, ακόμα και την ΑΕΚ. Ενώ από την άλλη μεριά έχουν διαπιστώσει πως και ο ίδιος ο Αλγερινός επιθετικός, θέλει να επιστρέψει στην Ένωση.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ