ΑΕΚ

Πήρε πάνω του την ευθύνη ο Δέλλας

Πήρε πάνω του την ευθύνη ο Δέλλας
Δέλλας INTIME SPORTS

Στην ΑΕΚ είναι υποχρεωμένοι να αφήσουν πίσω τους το ματς με τον ΠΑΟΚ, καθώς το επόμενο με την Βέροια είναι σε απόσταση μόλις λίγων ημερών. Τι είπε ο Δέλλας στους παίκτες του.

Όμως από την άλλη μεριά, ο απολογισμός της πρώτης ήττας, ήταν απαραίτητο να γίνει. Ήδη από τη σημερινή (24/9) προπόνηση. Με τον Τραϊανό Δέλλα να αναλαμβάνει και εντός των αποδυτηρίων, όπως έκανε και δημοσίως χθες μετά το ματς, την ευθύνη για την ήττα.

Ωστόσο ο τεχνικός της ΑΕΚ μιλώντας στους ποδοσφαιριστές, τόνισε πως θα πρέπει σ’ όλα τα ματς να παλεύουν μέσα στο γήπεδο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Ενώ άφησε ξεκάθαρα να εννοηθεί, πως είναι οριακό το παιχνίδι της Δευτέρας (28/9) στη Βέροια.

"Θα πρέπει να ξέρετε πως δεν γίναμε ξαφνικά η καλύτερη ομάδα. Ούτε βέβαια είμαστε οι χειρότεροι, επειδή χάσαμε. Όμως θα πρέπει σ' όλα τα ματς για να μπορέσουμε να τα κερδίσουμε, να τα παλέψουμε μέσα στο γήπεδο. Να δώσουμε μάχη για να τα κερδίσουμε. Και αυτό δεν έγινε χθες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πάντα για μια ήττα την ευθύνη την έχει πρώτα απ' όλους ο προπονητής. Αυτός είναι ο πρώτος που φταίει. Εγώ είμαι ο πρώτος που αναλαμβάνω την ευθύνη για τον τρόπο που παίξαμε. Έχουμε πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε. Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι μπροστά μας, που πρέπει οπωσδήποτε να το κερδίσουμε. Πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς στη Βέροια", τόνισε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Χωρίς Σιμόες η προπόνηση

Εκτός από την διαχείριση της ήττας, ο Δέλλας θα προβληματίζεται και με τον τραυματισμό του Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος μέσος υποφέρει από μια κάκωση, αποτέλεσμα της κλωτσιάς που δέχθηκε από τον Κάτσε. Και δεν προπονήθηκε σήμερα. Αναγκαστικά ο Σιμόες θα δώσει αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβει να παίξει την Δευτέρα στη Βέροια

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ