ΑΕΚ

"Πετάει" για Σουηδία ο Τρίστασον

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τρίστασον φεύγει από την Αθήνα για να υπογράψει στη Μάλμε και τελειώνει και τυπικά από την ΑΕΚ.

Για την ΑΕΚ το κεφάλαιο Άρνορ Τρίστασον έκλεισε ουσιαστικά πριν καν ανοίξει. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν τον υπολόγιζε εδώ και πολύ καιρό, ενώ τον κρατούσε εκτός αποστολής από τα παιχνίδια, τον τελευταίο μήνα.

Άλλωστε και ο Τρίστασον ανοικτά δήλωνε πως έψαχνε την επόμενη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Το μόνο που απέμενε για να ολοκληρωθεί πρόωρα ο δανεισμός του Ισλανδού εξτρέμ από την Ραπίντ, ήταν το τυπικό κομμάτι. Και αυτό θα "τρέχει" ήδη.

Ο Τρίστασον αποχαιρέτησε τους πάντες χθες (5/12) στα Σπάτα και σήμερα (6/12) "πετάει" για την Σουηδία, προκειμένου να συζητήσει την μετακίνηση του στη Μάλμε.

Εκείνο που απομένει για να αποτελέσει και τυπικά παρελθόν από την ΑΕΚ, είναι να υπογράψει και η Ένωση και η Ραπίντ και ο Τρίστασον, την λύση του δανεισμού. Κάτι που μπορεί να γίνει ακόμα και σήμερα. Άλλωστε ΑΕΚ και παίκτης έχουν ήδη υπογράψει.

Πάντως όπως και να έχει, η καριέρα του Τρίστασον στην ΑΕΚ, ήταν εξαιρετικά σύντομη. Παρότι και ο Ισλανδός πίεσε πολύ προκειμένου να γίνει ο δανεισμός του το περασμένο καλοκαίρι, δεν κατάφερε σε καμία στιγμή να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Χιμένεθ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ