ΑΕΚ

Κετσπάγια: "Περιμένω προσθήκη"

Κετσπάγια: "Περιμένω προσθήκη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως περιμένει ενίσχυση της ομάδας μέχρι και το φινάλε των μεταγραφών.

Μένουν έντεκα μέρες μέχρι και το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Και πλέον είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ θα βγει για ψώνια. Άλλωστε ο Τιμούρ Κετσπάγια, ήταν ξεκάθαρος ως προς την επιθυμία του για ενίσχυση της ομάδας. Χωρίς πάντως ο τεχνικός της ΑΕΚ να κάνει αναφορά σε ονόματα και θέσεις, τόνισε πως περιμένει προσθήκη στο ρόστερ.

Επίσης, μετά το τέλος του φιλικού, ο Κετσπάγια μίλησε και για τα συμπεράσματα από το ματς με τον Ατρόμητο και την λευκή ισοπαλία.

«Είναι πολύ δύσκολο να αλλάζεις το πρόγραμμα σου γνωρίζοντας, ότι δεν θα γίνει τελικά η πρεμιέρα. Είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε ένα δυνατό φιλικό, καταφέραμε για ακόμα μια φορά και ειδικά σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα.

Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, είδαμε τα θετικά μας στοιχεία, αλλά σίγουρα είδαμε και τα αρνητικά μας που πρέπει να διορθώσουμε».

Για Μάνταλο, Μπακασέτα και Βάργκας: «Σίγουρα αυτό που είδαμε σήμερα δεν είναι αυτό που περιμέναμε απ’ αυτούς, θα συνεχίσουμε να το δουλεύουμε για να καταφέρουν να δέσουν στο τέλος».

Για τα μεταγραφικά: «Μέχρι τελευταία στιγμή θα περιμένω κάποια προσθήκη, δεν μπορώ να εμπλακώ εγώ με τα διαδικαστικά και για τους παίκτες που βρίσκονται στις λίστες, αλλά περιμένω κάποια νέα προσθήκη».

* Ο Αντρέ Σιμόες δέχθηκε στα μέσα του πρώτου ημίχρονου, μια πολύ δυνατή κλωτσιά στον δεξιό Αχίλλειο. Κατάφερε να συνεχίσει και να βγάλει ολόκληρο το 45άλεπτο. Όμως στην ανάπαυλα αντικαταστάθηκε. Περισσότερο για λόγους προληπτικούς, καθώς δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό. Ωστόσο θα γίνουν την Δευτέρα (22/8) όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.

* Ρεπό έχουν αύριο (21/8) οι παίκτες της ΑΕΚ.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ