ΑΕΚ

Περιμένουν και οι δανεικοί της ΑΕΚ

Περιμένουν και οι δανεικοί της ΑΕΚ

Ο σχεδιασμός της νέας σεζόν συνεχίζεται σε δυνατούς ρυθμούς για την ΑΕΚ, με τους ποδοσφαιριστές που παραχωρήθηκαν ως δανεικοί τη χρονιά που μας πέρασε να περιμένουν υπομονετικά.

Σε δυνατούς ρυθμούς εργάζονται άπαντες στην ΑΕΚ, καθώς οι μεταγραφές συνεχίζεται, οι αποφάσεις για τους παίκτες που αγωνίστηκαν εφέτος στην ομάδα σιγά σιγά ολοκληρώνονται, ενώ στο πλάνο υπάρχουν και οι δανεικοί.

Συγκεκριμένα, τη σεζόν που μας πέρασε ως δανεικοί παραχωρήθηκαν οι Νίκος Αργυρίου, Βασίλης Τσεβάς, Λάμπρος Θαναηλάκης, Ορέστης Παληαρούτας, Χριστόφορος Ντούμπερετ και Νίκολα Ζιβάνοβιτς, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του εδώ και αρκετό καιρό και περιμένουν.

Σίγουρα, με εξαίρεση τον Νίκο Αργυρίου που πήρε συμμετοχές με τη Νίκη Βόλου στην Β’ Εθνική, οι υπόλοιποι πολύ δύσκολα θα επιστρέψουν στο ρόστερ της ΑΕΚ στην Σούπερ λίγκα, καθώς έπαιζαν στην Γ’ Εθνική εφέτος, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποιος νέος δανεισμός, καθώς πρόκειται για νεαρούς παίκτες που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους.

Παράλληλα, υπάρχει και η περίπτωση του Δημήτρη Τζάθα, ο οποίος αγωνιζόταν και προπονούνταν με το τμήμα Νέων, αλλά είναι επαγγελματίας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ