ΑΕΚ

Περιμένοντας τον Μπαρόχα

Περιμένοντας τον Μπαρόχα
Μπαρόχα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αλάιν Μπαρόχα είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που απουσιάζει από τις προπονήσεις της ΑΕΚ. Με δεδομένο ότι θα χάσει και το πρόγραμμα της Πέμπτης (31/3), μένει να φανεί αν θα είναι διαθέσιμος με την Καλλονή.

Ο Πέτρος Μάνταλος ήδη από χθες (29/3) ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα και μάλιστα μετά από ματς εντός Αθηνών. Επομένως ήταν σε θεση να δώσει κανονικά το παρών στη σημερινή (30/3) προπόνηση στα Σπάτα. Το ίδιο και ο Ντίντακ Βιλά που επέστρεψε ήδη από χθες από την Ισπανία καθώς ξεπέρασε την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε.

Επομένως το μοναδικό πρόβλημα για τον Γκουστάβο Πογέτ, είναι ο Αλάιν Μπαρόχα. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ είχε τα ξημερώματα αγωνιστική υποχρέωση με την εθνική Βενεζουέλας, έστω και αν δεν αγωνίστηκε καθόλου στο ματς με την Χιλή. Κάτι που σημαίνει πως σήμερα ξεκίνησε το υπερατλαντικό ταξίδι της επιστροφής για την Ελλάδα.

Και δεν θα προλάβει ούτε την αυριανή (31/3) πρωινή προπόνηση. Κάτι που σημαίνει πως δεν αποκλείεται ο Πογέτ να μην συμπεριλάβει τον Μπαρόχα στο αγωνιστικό του πλάνο για το κυριακάτικο (3/4) παιχνίδι με την Καλλονή. Τουλάχιστον ως προς την βασική ενδεκάδα.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ