ΑΕΚ

Περιμένει σοβαρότητα και τσαμπουκά

Περιμένει σοβαρότητα και τσαμπουκά
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας, δεδομένων και των συνθηκών μετά και την μακρά αποχή από επίσημα ματς, περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να δείξουν χαρακτήρα και τσαμπουκά στην Πάτρα.

Χαρακτηρίζεται ως η δυσκολότερη «έξοδος» της Ένωσης στο φετινό πρωτάθλημα. Οι Κιτρινόμαυροι αντιμετωπίζουν την ερχόμενη Κυριακή την Παναχαϊκή στο Παμπελοποννησιακό στάδιο μετά από τρεις εβδομάδες αποχής από τις επίσημες διοργανώσεις.

Ο Τραϊανός Δέλλας, γνωρίζοντας το... πρόβλημα που μπορεί να προκαλέσει μια τόσο μακρά αποχή από επίσημα ματς, έχει επιστήσει την προσοχή των παικτών του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ζητώντας από εκείνους να δείξουν χαρακτήρα και σοβαρότητα, έτσι ώστε να μην κινδυνεύσουν να χάσουν βαθμούς στην Πάτρα.

Η Έ"νωση" που έχει την ψυχολογία με το μέρος της μετά τη σημαντική φιλική νίκη κόντρα στον ΠΑΟ, είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή και να «"κλείσει" στόματα, με τους "κιτρινόμαυρους" να ανυπομονούν να επιστρέψουν επιτέλους στο πρωτάθλημα, έχοντας αγανακτήσει από τις πολλές αναβολές.

Ο Κολοσσός ζήτησε απόλυτη συγκέντρωση στον αγώνα και νίκη για τον κόσμο που δεν θα είναι για πρώτη φορά στο πλευρό της ομάδας, αφού αυτό του ζητήθηκε έτσι να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα ή προκλήσεις που μοναδικό στόχο θα έχουν να βλάψουν την ΑΕΚ.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ