ΑΕΚ

Περιμένει πολλά από Άρθο, Κρισάντους ο Δέλλας

Περιμένει πολλά από Άρθο, Κρισάντους ο Δέλλας
Κρισάντους INTIME SPORTS

Κάθε φιλικό είναι προφανές πως έχει ξεχωριστή σημασία. Όμως η αλήθεια είναι πως το σημερινό (4/9 – 19.00) φιλικό απέναντι στον Παναιτωλικό, έχει για την ΑΕΚ ειδικό βάρος.

Τουλάχιστον ως προς τα συμπεράσματα που θα βγάλει ο Δέλλας. Δεν είναι δα και μικρό πράγμα το γεγονός πως θα ξεκινήσουν για πρώτη φορά στην ενδεκάδα τόσο ο Ντιέγκο Μπουονανότε, όσο και ο Ντίντακ Βιλά. Δυο ποδοσφαιριστές πάνω στους οποίους ο τεχνικός της ΑΕΚ ποντάρει πολλά.

Όπως επίσης και είναι εξαιρετικά σημαντικό πως στο φιλικό ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Πέτρος Μάνταλος. Για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του. Ακόμα και η παρουσία του Μακόλεϊ Κρισάντους από την αρχή στο ματς και με πιθανά μεγάλο χρόνο συμμετοχής, έχει και αυτό την σημασία του.

Με λίγα το φιλικό απέναντι στον Παναιτωλικό, έστω και αν τυπικά γίνεται στο πλαίσιο της μεταγραφής του Μιχάλη Μπακάκη, επί της ουσίας είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό τεστ για την ΑΕΚ.

Και κυρίως χρήσιμο για τον Δέλλα. Ακόμα και για περισσότερα αγωνιστικά λεπτά το 4-3-3 ενδέχεται να δοκιμάσει ο Τράι στο φιλικό αυτό. Ενώ επίσης θα φανεί και σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Θέσαρ Άρθο, που ξεπέρασε το πρόβλημα που του είχε προκαλέσει το κτύπημα στον θώρακα και θα ξεκινήσει βασικός.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ