ΑΕΚ

"Περήφανοι για την φιλοξενία"

"Περήφανοι για την φιλοξενία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ δηλώνουν υπερήφανοι για τον τρόπο που διοργάνωσαν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως ούτε οι Πειραιώτες αμφισβήτησαν τις συνθήκες φιλοξενίας στα αποδυτήρια.

Στην ΑΕΚ εκτός από την αγωνιστική προετοιμασία του ντέρμπι του με τον Ολυμπιακό, είχαν δώσει όλες τις προηγούμενες μέρες μεγάλο βάρος στην οργάνωση, προκειμένου να μην συμβεί το παραμικρό παρατράγουδο.

Ούτε στις εξέδρες, αλλά ούτε και στους χώρους του ΟΑΚΑ που επρόκειτο να φιλοξενηθούν άνθρωποι της αποστολής των φιλοξενούμενων. Και από το αποτέλεσμα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι.

Θεωρούν πως αφενός ο κόσμος της ομάδας στις εξέδρες συμπεριφέρθηκε άψογα, αφετέρου πως δεν προέκυψε το παραμικρό πρόβλημα εντός των αποδυτηρίων. Μάλιστα για του λόγου το αληθές, στην ΑΕΚ επικαλούνται και τις μαρτυρίες, ακόμα και των ανθρώπων του Ολυμπιακού.

Έγινε μεγάλη προσπάθεια ώστε τα αποδυτήρια να είναι μη προσβάσιμα για οποιονδήποτε δεν είχε δουλειά. Ενώ ο Αλέξης Δέδες βρισκόταν συνεχώς δίπλα στους αξιωματούχους του αγώνα, προκειμένου να τους παράσχει ότι χρειαζόντουσαν.

Και στο τέλος της ημέρας, όπως χαρακτηριστικά λένε στην ΠΑΕ: «ως ΑΕΚ δηλώνουμε υπερήφανοι για την άψογη διοργάνωση του αγώνα, για τις συνθήκες φιλοξενίας που δεν αμφισβήτησε ούτε ο Ολυμπιακος μέσα στα αποδυτήρια (απεναντίας), για την άψογη κατάσταση εντός και εκτός γηπέδου και για την τέλεια συμπεριφορά του κόσμου που δεν έδωσε το παραμικρό δικαίωμα όπως τους είχαμε παρακαλέσει όλη την εβδομάδα».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ