ΑΕΚ

Πέκχαρτ: "Όπως ο Ζλάταν"

Πέκχαρτ: "Όπως ο Ζλάταν"
Πέκχαρτ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για το πρώτο του γκολ απέναντι στον Πανιώνιο, το οποίο θύμισε... Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, μίλησε σε ΜΜΕ της χώρας του ο Τόμας Πέκχαρτ. Τι ανέφερε ο Τσέχος στράικερ της ΑΕΚ για τη ζωή στην Αθήνα.

Με εντυπωσιακό τρόπο έστειλε ο Τόμας Πέκχαρτ την μπάλα στα δίχτυα, στο πρώτο γκολ που πέτυχε απέναντι στον Πανιώνιο. Και δεν ήταν λίγοι εκεινοι που βρήκαν ομοιότητες στο τελειώμα του Τσέχου φορ με τακουνάκι, με αντίστοιχο γκολ που είχε πετύχει ο Ζλάταν Ιμπραϊμόβιτς.

Μάλιστα αυτή η σύγκριση έφτασε και στα αφτιά του Πέκχαρτ, όπως παραδέχθηκε μιλώντας στο "isport.blesk.cz". " Βγήκε μια ωραία σέντρα, ξέφυγα από τα στόπερ, άπλωσα το πόδι και βρήκα τη μπάλα με το τακούνι. Ήταν σαν ένα γκολ που πέτυχα με την Γιάμπλονετς απέναντι στη Σλάβια, αλλά αυτό ήταν ακόμη καλύτερο.

Στο δεύτερο γκολ κερδίσαμε τη μπάλα στο κέντρο, έκανα την κίνηση, έγινε μια μπαλιά ανάμεσα στους αμυντικούς, έκανα ένα σουτ προς το τέρμα, ένας αμυντικός βρήκε τη μπάλα και μπήκε στα δίχτυα. Για το πρώτο γκολ μου είπαν κάποιοι ότι εμπνεύστηκα από τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς".

Πάντως ο Πέκχαρτ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ζωή του στην Αθήνα, ενώ αναφέρθηκε και στο μεταναστευτικό ζήτημα. "Επισκεφτήκαμε ένα κέντρο προσφύγων σε ένα νησί (σ.σ. στην Μυτιλήνη). Υπήρχαν κυρίως παιδιά που έχασαν τους γονείς τους στην διαδρομή. Ήταν κάτι πολύ λυπηρό. Όμως συνολικά δεν υπάρχουν προβλήματα από αυτό στην Ελλάδα".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ