ΑΕΚ

Πέκχαρτ: "Κάναμε δώρο το τρίτο γκολ στον Παναθηναϊκό"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

O Τόμας Πέκχαρτ υποστήριξε πως η ΑΕΚ έκανε... δώρο το τρίτο γκολ στον Παναθηναϊκό, στάθηκε στο χειροκρότημα των φίλων της ομάδας μετά τη λήξη, ενώ αναφέρθηκε στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η είσοδος του Τόμας Πέκχαρτ στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό άλλαξε προς το καλύτερο την εικόνα του "Δικέφαλου", βοηθώντας τα μέγιστα προκειμένου να ισοφαρίσει σε 2-2, αλλά τελικά το γκολ του Μάρκους Μπεργκ στο 90' χάρισε τη νίκη στους "πράσινους".

Μετά το τέλος του αγώνα, ο υψηλόσωμος στράικερ μίλησε στην κάμερα της NOVA, υποστηρίζοντας οι "κιτρινόμαυροι" έκαναν... δώρο το τρίτο γκολ, στάθηκε στο χειροκρότημα των φιλάθλων της Ένωσης μετά τη λήξη, ενώ αναφέρθηκε στη συνέχεια του πρωταθλήματος, τονίζοντας πως το ματς με τον Πλατανιά είναι "τελικός" για την ομάδα του στη μάχη που δίνει για την είσοδο στα πλέι οφ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Για τη διαφορετική εικόνα της ΑΕΚ στα δύο ημίχρονα: "Δεν μπορώ να εξηγήσω πολλά. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά, δεχθήκαμε δύο γκολ. Ο προπονητής χρειάστηκε να κάνει κάποιες αλλαγές, μπήκαμε καλύτερα στο δεύτερο και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πάρουμε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας".

Για το τι έγινε στην τελευταία φάση και χάθηκε το ματς: "Δεν την είδα καθαρά τη φάση, αλλά αυτό που είδα είναι ότι δεν ήταν κάποια τρελή αντεπίθεση, κάποια πάρα πολύ γρήγορη αντεπίθεση, ήταν ένα γκολ που ήρθε σιγά-σιγά, αργά και εύκολα σχετικά. Στην ουσία νομίζω ότι δωρίσαμε αυτό το γκολ στον Παναθηναϊκό και σε ομάδες σαν την ΑΕΚ δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα".

Για το χειροκρότημα των οπαδών στο τέλος του αγώνα: "Στην ανάπαυλα οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν διαφορετικές, όταν μπορέσαμε και ισοφαρίσαμε, έγινε το 2-2, ο κόσμος αναθάρρησε και μας στήριξε. Το τρίτο γκολ όταν ήρθε, έγινε όπως έγινε, τελείωσε το ματς και κανείς από μας δεν είναι ευχαριστημένος, όλοι είμαστε στεναχωρημένοι με το τελικό αποτέλεσμα".

Για το αν μπορεί να επηρεάσει η εξέλιξη του ντέρμπι την ΑΕΚ στο ματς που ακολουθεί με τον Πλατανιά: "Είναι ένα παιχνίδι τελικός στην ουσία. Θα πάμε για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, διαφορετικά θα είναι δύσκολη η κατάσταση για τα πλέι οφ. Πριν κάποιους μήνες παίξαμε με τον Πλατανιά στο Κύπελλο, ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, οπότε πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας και να δείξουμε την αντίδραση της ομάδας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ