ΑΕΚ

Πέκχαρτ: "Είμαστε η ΑΕΚ και πρέπει να νικάμε συνεχώς"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΕΚ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο επιθετικός της ΑΕΚ, Τόμας Πέκχαρτ μίλησε για τα δυο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Από την αρχή του πρωταθλήματος, έχει ακούσει πολλά. Και ακόμα και στο ματς που πέτυχε δυο γκολ, αυτό με την Καρδίτσα, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κερδίσει. Όμως ο Τόμας Πέκχαρτ, μιλώντας στην κάμερα της Nova, εμφανίστηκε αισιόδοξος και για την δική του συνέχεια στο πρωτάθλημα αλλά και για της ΑΕΚ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:

Για τα δύο γκολ που πέτυχε στην Καρδίτσα: "Σκόραρα δύο γκολ, γεγονός το οποίο μου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση. Κάθε επιθετικός άλλωστε χρειάζεται τα γκολ. Ελπίζω να συνεχίσω να σκοράρω και στους αγώνες του πρωταθλήματος".

Για το γεγονός ότι δύο φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα η ΑΕΚ ενώ είχε προβάδισμα δύο γκολ, στο τέλος ισοφαρίστηκε: "Δεν ανησυχούμε για το γεγονός αυτό. Σίγουρα δεν είχαμε καλή εμφάνιση και κάτι δεν κάναμε σωστά στους συγκεκριμένους δύο αγώνες. Ιδιαίτερα στο τελευταίο ματς δεχθήκαμε ανόητα γκολ από στημένες φάσεις. Οφείλαμε να παίξουμε πιο έξυπνα και να πάρουμε τη νίκη".

Για το αν η ψυχολογία τους έχει ανέβει μετά την επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα: "Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε νικηφόρα. Είμαστε η ΑΕΚ και πρέπει να νικάμε συνεχώς. Για την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή μας είναι κάτι πολύ σημαντικό".

Για το γεγονός ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα η ΑΕΚ δεν μπορεί να νικήσει εκτός έδρας: "Είναι θέμα του προπονητή η τακτική που θα ακολουθήσει σ' αυτό το ματς, αλλά είμαστε η ΑΕΚ και πρέπει παντού να έχουμε ως στόχο τους τρεις βαθμούς. Δεν έχει σημασία με ποιον τρόπο θα νικήσουμε, αλλά πρέπει να γίνει".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Ανεβαίνει" ο Χριστοδουλόπουλος
"Θα υλοποιήσουμε ότι μας ζητήθηκε"
Θετικός να παίξει στην ΑΕΚ ο Θελίν
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ