ΑΕΚ

Πέκχαρτ: "Είμαι καλά εδώ και θέλω να μείνω για χρόνια στην ΑΕΚ"

Πέκχαρτ: "Είμαι καλά εδώ και θέλω να μείνω για χρόνια στην ΑΕΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τόμας Πέκχαρτ, ο οποίος πέτυχε τα δυο γκολ της νίκης της ΑΕΚ απέναντι στον Πανιώνιο, είπε πως θέλει να μείνει στην "Ένωση", ενώ αναφέρθηκε και στα κίνητρα της ομάδας του ενόψει και των πλέι οφ.

Στην "Ώρα για Σπορ" μίλησε ο επιθετικός της ΑΕΚ, Τόμας Πέκχαρτ, ο οποίος πέτυχε τα δυο γκολ της νίκης απέναντι στον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ. Μεταξύ άλλων, ο υψηλόσωμος φορ τόνισε πως θέλει να μείνει στην "Ένωση", ενώ αναφέρθηκε και στα κίνητρα της ομάδας του ενόψει και των πλέι οφ. Τι είπε για την συνεργασία του με τον Έλντερ Μπαρμπόζα.

Αναλυτικά μίλησε:

Για τη νίκη επί του Πανιωνίου: "Το θέλαμε πολύ αυτό το αποτέλεσμα γιατί τελευταία δεν τα είχαμε πάει καλά και ήμασταν όλοι επηρεασμένοι. Νομίζω όμως πως αυτή η νίκη θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Το ίδιο ισχύει και για μένα. Ήθελα να σκοράρω και χαίρομαι που τα τέρματά μου έδωσαν τελικά τη νίκη στην ομάδα μου. Και πλέον στοχεύω στο να συνεχίσω έτσι, με γκολ".

Για την επιστροφή του: "Κάθε παίκτης θέλει να παίζει και χρειάζεται ρυθμό. Μετά το γκολ είναι αλήθεια πως δεν πήρα συνεχόμενα ματς, αλλά κοιτούσα πώς θα είμαι πιο χρήσιμος για την ομάδα μου. Θέλω να συνεχίσω τη δουλειά και να βοηθήσω την ομάδα είτε ερχόμενος από τον πάγκο, είτε ξεκινώντας από την αρχή".

Για τη συνεργασία του με τον Μπαρμπόζα: " Κάθε επιθετικός, όσο καλός και να είναι, χρειάζεται καλούς συμπαίκτες για να αξιοποιηθεί. Και εγώ έχω πολλούς καλούς στην ομάδα. Ο Έλντερ είναι φυσικά ένας από αυτούς. Είναι ένας παίκτης με τεράστια ποιότητα, που μπορεί να κάνει τη ζωή για έναν επιθετικό πιο εύκολη. Όσο περνάει ο καιρός και μαθαίνει ο ένας τον τρόπο παιχνιδιού του άλλου, νομίζω θα έχουμε καλύτερες συνεργασίες στο γήπεδο".

Για το ο αν χάθηκετο κίνητρο μετά τη διακοπή του Κυπέλλου: "Όχι, δεν νομίζω πως είναι έτσι. Έχουμε μεγάλο κίνητρο για τη συνέχεια, δεν θεωρούμε πως έχει τελειώσει η σεζόν. Είμαστε διψασμένοι για τα πλέι οφ και θέλουμε να πετύχουμε. Είναι πολύ σημαντικός στόχος για εμάς η επιστροφή στην Ευρώπη και θα παλέψουμε γι’ αυτό μέχρι τέλους. Είμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε δουλέψει πολύ και θέλουμε να φανεί αυτό στα πλέι οφ. Έχουμε πολλά να δώσουμε ακόμα και θα φανεί αυτό στα ματς που έρχονται".

Για το μέλλον του στην ΑΕΚ: "Η Ελλάδα είναι μια χώρα που μου αρέσει πολύ. Είναι πανέμορφη! Είμαι καλά εδώ και θέλω να μείνω για χρόνια. Νομίζω πως είναι ιδανικό μέρος να ζει κανείς. Μακάρι να συνεχίσω να σκοράρω για να δίνω βαθμούς στην ομάδα μου και χαρά στον κόσμο μας. Είμαι εδώ για την ΑΕΚ".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ