ΑΕΚ

Πέκχαρτ: "Είδωλό μου ο Ιμπραχίμοβιτς"

Πέκχαρτ: "Είδωλό μου ο Ιμπραχίμοβιτς"
Πέκχαρτ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τσέχος φορ της ΑΕΚ, Τόμας Πέκχαρτ, υποστήριξε πως ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι το είδωλό του, κατά την παραλαβή του βραβείου για το καλύτερο γκολ της 29ης αγωνιστικής.

Το τακουνάκι με το οποίο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο ματς με τον Πανιώνιο, χάρισε στον Τόμας Πέκχαρτ το βραβείο του κορυφαίου γκολ της αγωνιστικής. Είναι ο έκτος παίκτης της ΑΕΚ φέτος που παίρνει αυτό το βραβείο, ενώ ο Μπαρμπόζα το έχει πάρει τέσσερις φορές. Πάντως το γκολ του Πέκχαρτ, θύμισε λίγο από... Ιμπραχίμοβιτς. Και ο Τσέχος φορ παραδέχθηκε πως ο Σουηδός είναι από τα είδωλα του.

"Είναι ένα από τα καλύτερα γκολ που έχω πετύχει, αλλά είχα επίσης πετύχει ένα πολύ καλό στο τσέχικο πρωτάθλημα και απ’ όσο θυμάμαι ήταν σχεδόν όπως αυτό. Πήγα πάνω στη μπάλα και η αλήθεια είναι ότι δουλειά ενός επιθετικού είναι να έχει ένστικτο.

Ήμουν την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο. Δεν υπήρχε αρκετός χώρος μεταξύ των αμυντικών, αλλά με τακουνάκι κατάφερα και σκόραρα. Ο Ιμπραχίμοβιτς είναι το είδωλό μου, όπως και ο Ανρί, όταν ήμουν μικρός. Ήθελα να του μοιάσω.

Είναι όμως πολύ καλύτερος από μένα, δεν είμαι στο ίδιο επίπεδο. Όταν ήμουν όμως νέος, αλλά ακόμα και τώρα τον παρακολουθώ πως σκοράρει σε βίντεο που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Σίγουρα είναι ένας απ’ τους αγαπημένους μου παίκτες"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ