ΑΕΚ

"Πειραματική" ενδεκάδα με Κέρκυρα η ΑΕΚ

"Πειραματική" ενδεκάδα με Κέρκυρα η ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αλλαγές σε πρόσωπα και σύστημα σκέφτεται ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ζοζέ Μοράις για το παιχνίδι του Κυπέλλου με την Κέρκυρα (25/10, 19:30).

Για την ΑΕΚ είναι σημαντικό να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι και ως εκ τούτου δεν μπορεί να αδιαφορήσει για τον θεσμό του κυπέλλου. Από την άλλη μεριά, ο Ζοσέ Μοράις θέλει να πειραματιστεί σε σχήματα, ενώ πρέπει να κάνει και διαχείριση ενόψει ενός κρίσιμου παιχνιδιού όπως αυτό της Κυριακής (30/10) στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Γι' αυτό και ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει πως προσανατολίζεται σε αλλαγές και στην ενδεκάδα αλλά και στο σχήμα του αυριανού (25/10) παιχνιδιού με την Κέρκυρα.

Ο Μοράις δοκίμασε στη σημερινή (24/10) προπόνηση ένα κλασικό 4-4-2 με τον Πέκχαρτ και τον Αραβίδη στην επίθεση, αλλά και τον Χριστοδουλόπουλο και τον Πλατέλλα στα δυο άκρα. Και με τον Γαλανόπουλο ως παρτενέρ του Σιμόες. Με τον Μάνταλο να μένει εκτός αρχικού σχήματος, προκειμένου να πάρει ανάσες για την Τούμπα. Πάντως εκτός από δοκιμή σχήματος, ο Μοράις έδειξε στους παίκτες του και για λίγη ώρα βίντεο, με ανάλυση του παιχνιδιού της Κέρκυρας.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Καμπάνα" για Πατίτο και Χριστοδουλόπουλο
Συνάντηση Μελισσανίδη - Κοντονή για εκλογές και... Θύρα 4
"Αν ο Δήμος ήθελε, θα είχαμε ήδη την άδεια για την Αγιά Σοφιά"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ