ΑΕΚ

Πατίτο στο Sport24.gr: "Το πιο γλυκό γκολ με την ΑΕΚ"

Πατίτο στο Sport24.gr: "Το πιο γλυκό γκολ με την ΑΕΚ"

Ο Πατίτο Ροντρίγκες παραδέχθηκε στο Sport24.gr ότι το γκολ που πέτυχε στο "Γ. Καραϊσκάκης" με αντίπαλο τον Ολυμπιακό ήταν το πιο γλυκό με τη φανέλα της ΑΕΚ και ξεκαθάρισε ότι η πρόκριση δεν έχει κριθεί ακόμη.

Η ΑΕΚ νίκησε τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" (1-2) για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κι έκανε το πρώτο και αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο σκόρερ του δεύτερου και νικητήριου γκολ της Ένωσης, Πατίτο Ροντρίγκες, μίλησε στο Sport24.gr στη μικτή ζώνη του "Γ. Καραϊσκάκης" μετά τη λήξη του ματς και παραδέχθηκε ότι το γκολ που πέτυχε ήταν το πιο γλυκό με την κιτρινόμαυρη φανέλα, ενώ ξεκαθάρισε ότι η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας δεν έχει κριθεί ακόμη.

- Η ΑΕΚ έφυγε με τη νίκη από το "Γ. Καραϊσκάκης". Είναι σχεδόν... στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας;

"Όχι, όχι ακόμη. Ήταν το πρώτο βήμα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί συνέπεσε με την ημερομηνία ίδρυσης της ομάδας και γιατί η ομάδα είχε καιρό να κερδίσει εδώ. Ήταν το πρώτο βήμα και στο μυαλό μας έχουμε ήδη τη ρεβάνς".

- Αυτό το γκολ είχε την πιο γλυκιά γεύση από όλα όσα έχεις σημειώσει με τη φανέλα της ΑΕΚ;

"Ναι, το πιο γλυκό γκολ. Χωρίς αμφιβολία".

- Πού κρίθηκε το ματς κατά τη γνώμη σου;

"Στα γκολ. Ελέγξαμε πολύ καλά τον αντίπαλο, τον σεβαστήκαμε γι' αυτό και πήραμε αυτό το θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο αυτών των ημιτελικών".

- Είναι η πρώτη εκτός έδρας νίκη της ΑΕΚ σε ντέρμπι αυτή τη σεζόν. Τι σημαίνει για εσάς, το χρονικό σημείο στο οποίο ήρθε, αλλά και το εναπομείναν κομμάτι της σεζόν;

"Είναι πολύ όμορφο. Ξέραμε ότι η ΑΕΚ δεν είχε νικήσει εδώ, εδώ κι επτά χρόνια. Και μας κάνει πολύ χαρούμενους που τα καταφέραμε. Ξαναλέω, σεβαστήκαμε τον αντίπαλο. Περιμένουμε πώς και πώς τη ρεβάνς".

Τα είχαμε δουλέψει στις προπονήσεις

- Η νίκη ήρθε ως αποτέλεσμα ποιότητας ή τακτικής;

"Όχι, ήταν ένα ντέρμπι. Τακτικά, θεωρώ, ότι παίξαμε πολύ έξυπνα".

- Οι φάσεις των γκολ έχουν δουλευτεί στην προπόνηση; Στο πρώτο του Αραούχο είναι ξεκάθαρο. Αλλά, και στο δεύτερο, στο δικό σου...

"Ναι, είναι προφανές ότι έτσι γίνεται. Ο,τι βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο το έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις. Σήμερα μας βγήκαν..."

- Τι σκέφτηκες στη φάση του γκολ; Οι παίκτες του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκαν ότι υποδέχθηκες την μπάλα με το χέρι.

"Οι ποδοσφαιριστές είμαστε για να παίζουμε μπάλα, οι διαιτητές είναι για να διευθύνουν το ματς. Όταν πήρα την μπάλα, είχα δει το κενό στην εστία του Ολυμπιακού και το μόνο που σκέφτηκα ήταν πώς θα στείλω την μπάλα στο κέντρο της εστίας. Κάτι που κατάφερα"

- Η κατάκτηση του Κυπέλλου τι σημαίνει για τους παίκτες της ΑΕΚ; Τι θα έλεγες στον κόσμο της ομάδας;

"Είναι ο στόχος που θέλουμε όλοι μας. Υπάρχει μεγάλη προσμονή γι' αυτό. Στον κόσμο δεν έχω να υποσχεθώ κάτι, παρά μόνο ότι θα συνεχίσουμε βήμα-βήμα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ